Jag ska bara

Hatar PM-tider så galet mycket. Det är bara sjukt jobbigt och tråkigt. Tror inte ens lärarna tycker att PM är roliga att läsa, så varför finns dem? Jag är sämst på att kunna sitta still och bara skriva ihop en text. Sämst! Jag gör allt för att slippa undan, sover extra länge (så jag har kraft för att skriva intalar jag mig själv), gör en kopp te för hundrade gången (för jag är värd det), målar naglarna (måste passa på när jag ändå sitter still), tvättar (jag är ju ändå hemma) och så vidare. Resultatet blir att min PM förblir lika innehållslös som när jag öppnade upp dokumentet i morse...Blev fina naglar iaf... hehe

Askungen

Avslutade veckan på bästa sätt igår. Jag och Daniella åt mat på Taco Bar, drack öl och pratade massor. Sen kollade vi bio, den nya Askungen. Den var riktigt bra, typsik Disney-film! Så till alla er som älskar Disney kan jag rekommendera filmen.
Promemoria

Kära promemorior, jag känner hat inför er. Det är varken roligt eller intressant att behöva skriva en PM. Att lyckas skriva en endaste mening känns ungefär som att pressa en elefant genom ett nyckelhål varje gång. Att skriva så enkelt och förståligt som möjligt samtidigt som meningen ska vara kort och preciserad är inte det lättaste. Men jag har lyckats skriva en hel sida än så länge idag, det är alltid något!Ogillar er starkt!