Frasiga Våfflor

Varit hos syster, blev bjuden på mat. Vi pluggade lite sen åt vi våfflor och kollade biggest loser, bästa kombinationen!
Finbesök från Gotland

Frida kom hit till Uppsala i fredags! Har pratat om det så länge och äntligen blev det av. Skjutsade precis in henne till tåget, jättetomt utan henne. Varit två underbara dagar med massa prat och skratt. Vi gick på stan igår, åt mat, kollade film och hade det mysigt. Idag så var vi på ikea, spelat spel mm. Hittade jättefina glas som jag ska önska mig i födelsedagspresent! Man kan aldrig ha för många glas...
Sponsrad Video: Premiär 13 februari - FIFTY SHADES OF GREY

Snart är det biopremiär för 50 shades of grey! Jag har läst hela triologin och det är verkligen en annorlunda. Själva historien i sig är väl inte så speciell egentligen (påminner om Twilight?) men sättet som boken är skriven på, det psykologiska gör att böckerna blir väldigt intressanta och spännande. Som alla säkert hört så är det världens porr-bok, och jaa visst innehåller den mycket sex, men författaren E L James beskriver det på ett så verklighetstroget sätt genom att verkligen gå in i varje situation och verkligen beskriva det hela med detaljer. Hennes sätt att skriva gör verkligen hela boken så det ska bli spännande att se om de lyckas förmedla historien lika bra genom filmen!

För er som helt missat 50 shades of gray, så ska jag kortfattat säga vad den handlar om. Anastasia, en blyg student som träffar Christian när hon ska intervjua honom, som en tjänst åt hennes kompis. Christian är mångmiljonär, kontrollerande och en annorlunda syn på relationer till kvinnor. Självklart blir de båda intresserade av varandra, men deras världar är totala motsatsen så de krockar.

 

Filmen har premiär den 13 februari, så varför inte gå och se den tjejgänget eller din partner? 

 

(detta är ett sponsrat inlägg)


I want you to take over the control

Ny termin och jag tycker inte alls om juridiken än så länge. Bläää! Tänkte dela med mig av lite musik, denna spelar jag om och om igen! Tack för att det finns musik som gör livet lättare.