Mysig söndag

Var hundvakt igår och även idag för fina Mirra! Varit på en långpromenad i skogen vilket resulterade i en väldigt geggig hund och geggig Virginia. Men vad gör väl det?Sååå söt!

iZettle - The 12 hour store

Något jag tycker är jätteviktigt är att samhället ser till att små företag kan etablera sig på marknaden. Det bidrar till ökad konkurrens så att de stora företagen också måste vidarutveckla sig och priserna kan pressas ner. Det ger även ett större utbud för oss konsumenter, så i det långa loppet tjänar alla på att det finns en välfungerande konkurrans på marknaden. Alla företag har ju varit små från början och för att ett företag ska kunna växa, vilket även leder till många arbetstillfällen, är att de som vill starta ett företag får möjligheten att göra det. iZettle såg till att sex små företag fick öppna en butik mitt i London och bedriva den under 12 timmar. Nog krävs det mer än 12 timmar för att kunna etablera och utveckla sitt lilla företag till ett stort. Men att sex företag fick den här möjligheten signalerar till småföretagens viktiga roll och det ger även oss inspiration och mod att kanske våga satsa och start upp ett eller vidareutveckla.

Jag vill idag uppmärksamma alla småföretag idag och poängtera deras viktiga roll! 

Se videon och inspireras!

Överlåtelseavtal

Har man blivit alldeles för skadad pga sin utbildning när man rättar wikipedia? I alla fall hade jag one moment igår när jag skulle skriva mitt PM och skulle bara googla överlåtelseavtal för att. Till min förskräckelse så förklarade wiki att det var ett skriftligt avtal vid köp av bostad. Under en minut kände jag att hela mitt PM höll på att fallera pga wikis förklaring, tills Daniela poängterade att dess källa inte är av bästa slag. Begreppet är mycket vidare än vad wiki förklarade så jag gjorde en liten insats och rättade till.
 
Min förklaring av överlåtelseavtal är förtillfället gällande på Wikipedia med hänvisning till Norstedts juridiska ordbok. Känner mig stolt över att ha bidragit med någon form av information till mänskligheten... hehe
 
 
 
 
 

Crossfit fails

Nu är jag trött på att vara sjuk och hosta ihjäl mig. Vill börja träna igen, känner att jag behöver det. Sen är ju en annan aspekt att man ska ha tid och ork också. Veckan som varit var fullspäckad, känns verklign av att man börjar närma sig slutet av terminen. Så galet mycket att göra samtidigt som orken inte riktigt finns där, men men!
 
Hittade en rolig video gällande Crossfit fails! Så fårgan är kanske snarare om man vågar träna, kan rent av vara livsfraligt!
 
 
Liiite roligt!
 

Are you comfortable with your body?

Om du fick ändra en ska på din kropp, vad skulle det vara?
När var senaste gången du kände dig helt bekväm med din kropp och det inte fanns något du ville ändra?
 
Tankvärd film: 
 
You are beautiful