Maskrosstofft

Ibland känns det som allt flyger ur min hand. I stället för att öppna handen och låta allt flyga bort när det första masktosstofftet gett sig av, så ska jag sluta min hand i ett hårdare grepp.
Sponsrad video: Pripps Blå presenterar sommaren 2014

Jag räknar ner dagarna inför sommarlovet. Ska bli galet skönt att få vara ledig även om jag kommer jobba i sommar så lär jag hinna njuta av sol, bad, vänner och grillad mat. Vill försöka att sporta en massa bland annat rida, sen ni vet Vollyboll på stranden, fotboll och självklart kubb. En ständig fråga som alltid uppstår när man talar om sommaren är vad man ska göra, det vill säga mer än att njuta. Pripps Blå har på deras hemsida gjort så man kan dela med sig av sina bästa sommarminnen och tips på vad man kan göra under sommaren. För er som inte uppnått den där sommarkänslan utan tycker att det ännu dröjer en livstid innan den är här gå in på hemsidan och låt dig inspireras! Det har i alla fall jag gjort och nu ska jag läsa klart en av kursböckerna, det ger mig känslan av att vara ett steg närmare sommaren.

 

Detta är ett sponsrat inlägg
 

Tentaplugg

Nu har tentaplugget dragit igång på allvar. Haft en skön helg då jag kunnat ladda upp batterierna för att verkligen kunna slå in lite kunskap i huvudet innan sluttentan. Ångest, panik och stress. Jag har dekorerat mitt fönster med härliga blommor för att försöka sprida lite mer harmoni och lugn, vilket behövs! Blommor är bästa sättet att dekorera, synd att jag inte har gröna fingrar. Men dessa blommor har än så länge överlevt i hela 4 dagar här hemma! Jag är stolt.
Sunrise and Kraukinkaspo

Miljön är ständigt en aktuell fråga som står på tapeten. Allt ifrån hur vi ska få bränslesnålare bilar, renare el, hur vi kan återvinna bättre och så vidare. Jag kan personligen säga att jag tycker det är jätteviktigt att värna om miljön, men tycker inte det är jätteroligt att stå och sortera. Det har dock blivit bättre sedan jag flyttade och det blev enklare att sortera, det stod klart och tydligt på sopbingarna vad som ska slängas vart.
 
När det gäller miljön är det precis som allt annat beroende av de val vi gör. SunriseWine stödjer Kraukinka projektet som just gäller att förbättra vår miljö och ta tillvara på de naturresurser som finns. SunriseWine skänker pengar till projektet för varje person som tittar på deras video här nedanför. Så vill du vara med och hjälpa miljön, ta då 2 min av din tid och titta på videon, förhoppningsvis blir du inspirerad att bli mer klimatsmart! Jag gillar företag som verkligen tar sitt ansvar genom hela tillverkningsprocessen, ifrån idé tills att produkten ska återvinnas, sen är ju vin alltid gott!
 
 
Tummen upp!

Sommar

Varit och klippt mig hos Fyrisskolan treor. Hade ont i magen under hela tiden, det blev snett, hon fixade till, blev snett på andra sidan och jag hörde saxen "klipp klipp". Mitt hår blev kort, men fräschare och det såg verkligen för jävligt ut innan så kände att det inte kunde bli så mycket värre...Nu vill jag ha sommar som matchar mina jeans och Ray-Ban. En månad kvar sen är det sommarlov förhoppningsvis!