Sponsrad video: Sprid lite Mmm…

Jag tänkte att jag skulle börja mitt "nya liv" idag. Vilket innebär att jag skall förebygga för att bli sjuk så jag ska äta mer frukt och grönt. Och min mamma tycker jag ska sluta/dra ner på socker. Ja jag kan väl hålla med henne, men ni vet när liksom sötsuget hugger tag i en, man vill springa där ifrån med det går liksom inte. Du tar ett glas vatten, knaprar på ett knäckebröd men nej, sötsuget håller sig kvar. Så jag grävde fram en bit chokladtårta i frysen ifrån min födelsedag, dubbel kladdkaka med marabougrädde i mellan (man smälter ca 180g marabou valfri smak i grädde, låter det stå under natten sedan vispar man) och kolaglasyr. Underbart gott. Samvetet lite sämre.
 
Bäst är kanske att inte ha något hemma, Adam sa något taskigt för några veckor sedan när jag kom på min briljanta idé "Ja men Virginia om du nu äter upp allt sött hemma, så går du ju bara och köper nytt?" Inte riktigt det man vill höra när man försöker bli av med sötsuget.
 
Men i stället för att få dåligt samvete kan man ta en bit och njuta ordentligt! Min favorit är nog marabou med daim och Schweizer nöt. Utmaning, testa att blogga om choklad utan att bli sugen. Det är tur att jag har nära till affären när sötsuget blir för stort. Inte alla som har det...
 
Mitt motto är: Sött skall sött ha!
(bild lånad av Marabou.se)
 
 
Inlägget är sponsrat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback