Gnällig och ynklig

Tillbaka hemma i min lägenhet efter några dagar hos bästa syster. Tvingade henne att ta hand om mig de värsta dagarna av influensan eller vad det nu är, inte så kul att vara hemma själv när man svimmar. Är ordentligt trött och ska därför gå och lägga mig nu. Ska bli riktigt skönt. Inte gått på alvedon idag, tog en halv nu för att kunna få sova ordentligt. Så håller tummarna för att det fortsätter gå i denna riktning. 
 
Hatar att vara sjuk, ynklig och behov av andras hjälp. Vet inte när jag blivit så här pass sjuk att jag blir helt handlingsförlamad och inte ens kan röra mig för det gör så fruktansvärt ont. Tur att det finns så underbara människor som ställer upp i alla fall när man är sjuk! Guld värt.
 
Behöver en spark i baken, så fruktansvärt omotiverad. Började terminen i speedande fart och nu känns det som jag kört rakt in i väggen i 240km/h och det tog tvärstopp. Citat från Gone in 60 seconds klingar i huvudet:
- Are you alright?
- Eh yeah
- Are you alright, cause you just went through a wall?
 
Okej jag kanske förstorar upp saker en smula och jag kanske överdriver en aning. Men det spelar ingen roll. Jag har ingen motivation, all kraft är bortblåst och jag behöver inspiration och delmål. Just nu har jag inget delmål mer än att klara T2. Jag hatar att plugga för jag förlorar mig själv och förvandlas till en stressad och pressad människa som kämpar i hopp om att prestera. Är universitet och högskolor, ja till och med skolor humana? Förutsatt att man faktiskt pluggar och inte är där för att beskåda taket. Min tröst jag brukar säga till mig själv när allt känns alldeless för långt borta och ogreppbart är "Det finns jurister idag, alltså finns det EN om så EN möjlighet att klara det. Det är alltså inte omöjligt."
 
Lite fler delmål som gör att mitt stora mål och dröm känns lite mer verklig och realistisk
 

Kommentarer
Tilde säger:

Det är inte omöjligt, och du är duktig! Ha inte så höga krav på dig själv, det stjälper mer än det hjälper ibland. Jag kan bara se till mig själv som inte läser i närheten av en så tuff utbildning som du gör, och jag lyckades få magkatarr av all stress första året, något jag fortfarande lider av. Hoppas du känner dig bättre snart och lova mig att du pysslar om dig själv lite extra framöver, det gäller att orka i det långa loppet också :)

Svar: Tack Tilde! :) Ska försöka tänka på det. Dina ord hjälper. Kram!
Virginia

2014-01-28 | 23:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback