Lucia

Det är Lucia idag och det blev som jag önskade: SNÖ! Såå glad! Nu kanske man äntligen kan komma i stämning inför julafton. Igår lämnades PM:et in, sista för denna termin. Galet skönt! Detta firade jag och Daniela med utgång på Norrlands som stödjade musikhjälpen. Har du inte dragit ditt strå till stacken så skänk en slant till musikhjälpen! 
 
Minna länkade en sjukt vacker låt så denna spelas om och om igen hemma hos mig jut nu!
 
 
Magiskt är ordet!

Sponsrad Video: The New Oral-B Electric Toothbrush with Bluetooth Connectivity

Försöker verkligen komma i julstämning men det går väl sådär? Jag lyssnar på julmusik, äter pepparkakor och handlat julklappar. Hoppas att man kommer in i julstämning nästa helg då jag åker hem till familjen. Har ni lyckats komma i julstämning och har ni handlat alla julklappar?

 

Något jag alltid tycker är jättesvårt är att hitta julklappar till killar! Oftast så önskar de inte sig någonting så man får inte direkt någon hjälp på traven direkt... Men! Jag har hittat en super cool eltandborste som är kopplad till bluetooth så att du kan genom en app. se hur du borstar. Den säger till hur länge du ska borsta, när du borstar för hårt eller för löst. Ganska smart måste jag erkänna! När jag såg den här så tänkte jag direkt på min bror. Han är verkligen tekniktokig och skulle passa honom perfekt, tyvärr så har jag redan handlat färdigt till honom! Men det finns ju fler tillfällen än bara jul då man kan ge bort presenter hehe. I alla fall till er som inte handlat klart, så är detta en superbra julklapp till alla tekniktokiga! Och vem är inte tekniktokig i dagens samhälle?

 
Detta är ett sponsrat inlägg!

Stövlar som traskar i lera

Invigt mina nya stövlar idag genom att traska en sväng i skogen. Det var riktigt skönt! Lämnade hörlurarna hemma för ovanlighetens skull, brukar alltid lyssna på musik vart jag än är, skönt att stänga ute världen. Men idag var det skönt att få ta del av den.Jag hatar ordet "om". Vem fan införde det i ordlistan? Mitt liv vore så mycket enklare ifall ordfraserna "om jag bara hade" eller "tänk om" kunde raderas ut ur mitt liv. Det önskar jag mig i julklapp. Tack på förhand jultomten!

Promemoria

Terminen börjar lida mot sitt slut och det är mer att göra än någonsin! Just nu är jag mitt i PM-hetsen. Har knappt börjat med mitt PM och det ska in nästa fredag, åh va roligt. Ska iallafall försöka ägna några timmar till mitt PM idag. Jag ska skriva om bodelingsreglerna i Sverige. I fall en förändring av dem vore önskvärt och i så fall hur en sådan förändring skulle kunna se ut. Ganska intressant och skönt att ämnet är brett så att jag kan vinkla det som jag vill.

Snaaaart är det jul och jag längtar massor!