Sponsrad video: adidas – ZX Legacy

Bästa investeringen till våren är ett par snygga och sköna träningsskor till vardags. Jag införskaffade mig ett par i fredags när jag var på stan i lila och neon-orange. Verkligen bästa köpet på länge. Det jag gillar med de nya moderna skorna är att de verkligen är fjärilslätta, så pass snygga att jag kan tänka mig gå med dem på stan samt alla dessa härliga färger och mönster. För inspiration när du vill hitta ett par egna skor, spana in Adidas ZX LEGACY! De har utvecklat en ny design som fortfarande har känslan av gamla Adidas men ändå något helt nytt.
 
I videon nedanför får man se när Sam Handy, ZX FLUX designer diskutera skorna med Jacques Chassaing även designer för Adidas. Ganska kul att höra dem prata om den nya kollektionen de skapat och egenskaperna hos skorna. Älskar slutcitatet om att man vill ha ett par skor som man inte bara blir snabb i utan även ser snabb ut, när man står still.
 
Bilderna är lånade av Adidas
 
 
 Inlägget är sponsrat så ni vet liksom :)
 

Hundvakt

Idag är jag hundvakt åt fina Mirra! Jag är superglad för jag vill också ha en hund men realistiskt så har jag inte tid eller möjlighet till det. Därför är det perfekt att man kan få låna ibland, just nu pluggar jag och hon sover men snart ska vi på långpromenad i det härliga vädret!
Sponsrad video: ColorShow – Maybelline New York

Varit på stan och shoppat med Michaela och Sandra idag, perfekt avslut på veckan och bra start på lönehelg (studielån). Tänk vad lite nya kläder kan pigga upp, så nu känner jag för att lyxa till det ikväll och bara skämma bort mig själv med tända ljus, film osv. Men framförallt så ska jag fixa mina naglar, de behöver verkligen lite ny manikyr. Jag älskar att det har blivit sådant fokus just på manikyr. Visst har det alltid varit mode att ha välvårdade men tycker det blivit lite extra den senaste tiden. 
 
Jag har spanat in massa fina nagellack ifrån Maybelline New York, deras nagellack håller mycket bättre än andra. Något som jag verkligen fastnat för är glitter på naglarna, alla dess färger. Förut tyckte jag det var något som småbarn hade men kan säga att jag har verkligen ändrat mig! På med ett rosaskimrande nagellack och sen över det kör man rosa eller silverglittrigt, STÖRT SNYGGT. Det bästa med våren är att jag får energi att pyssla om sig själv lite extra samt att fina naglar gör så otroligt mycket, man ser genast mycket fräschare ut. Så hett tips, nagellack!
 
 
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg :)
 

2014 04 05

 
Avsaknaden av ord. Vilja uttrycka sig utan att lyckas. Försöker se ur andra perspektiv, men det är svårt när livet är orättvist. När rätten till livet är orättvist.
 
There's nothing I wouldn't do to make you feel my love

 

Världen är sne

Hur tror du att förmögenheterna fördelas i Sverige? 
 
 

Radiostyrd

Något alla behöver göra mer är att skratta! Bästa sättet, förutom att vara med sina vänner är att kolla på humorprogram. Radiostyrd på kanal 6, är just ett av dessa humorprogram. Det går ut på att 4 vänner ska utmana varandra att göra vissa "uppdrag" i de mest pinsammasituationer. Den som förlorar uppdraget straffas med en förödmjukande utmaning, så de går verkligen all-in när de utfärdar sina uppdrag som sker bland vanliga människor t.ex på stan, medan allt filmas av dolda kameror, vi vet lite som pensionärs jävlar, fast lite bättre. Måste varit galet kul att spela in allt, få göra helt knäppa saker! Just då när de spelar in så lär det vara pinsamt men as kul i efterhand. Känns som om det här kan vara min typ av humor, så jag lär knäppa på tv:n nu den 7 april kl: 22.00 då premieren av programmet går av stapeln!

 

Spana in förhandsvisningen:

Smått sjukt! ;)