Min headerbild - Miami

Denna helg har jag spenderat på min kära Ö, i morgon flyger jag hem till Uppsala (Arlanda, buss till Uppsala för er som vill märka ord). Tänkte packa lite sedan krypa ner i min underbara säng. Även om jag inte är klar med allt jag borde så har jag i alla fall lyckats åstadkomma liiiiite. 
 
Tänkte bara säga för alla nyfikna själar där ute, ni kanske sett att jag har gjort ny design? Bilden som är på header har jag INTE tagit själv utan jag har fått lov av sjukt duktiga Rachael Ferris att använda den, om jag gav lite credits och länkade websidan. Jag menar Rachael är grym så jag hade länkat vare sig jag hade fått lov att använda bilden eller ej, då fotografierna är inspirerande och helt underbara! 
 
Miami i solnedgång - FET LÄNK TILL HEMSIDAN

 


Händelserika veckor

Det var ett tag sen sist, men haft fullt upp att jag knappt hunnit vara hemma ens! Varit upp på morgonen, iväg hem en stund för att iväg igen. Har haft så stört roligt att det inte är sant! Recceveckan (nollningen) som var hela förra veckan var galet rolig. Jag var med i lag Simpson, vi gjorde lekar, dansade, sjöng, festade och var allmänt flippade. I måndags började dock allvaret, hade min första föreläsning och på kvällen blev det pubrunda. Varit en vecka med mycket informationshantering, saker som ska läsas och förstås. Man vet inte riktigt vilken ände man ska börja i.
 
Det är en enorm omställning samtidigt som det är jätteroligt och intressant. 
 
Hela fina laget SIMPSONS
 
Utklädda inför TOGAFEST