Strass och pärlor

Ska snart bege mig till skolan för att få tillbaka mitt PM 2, rättat men inte betygsgrundande utan det blir först nästa PM. Lite nervöst kan jag meddela, lär väl vara mer rödpenna än mitt eget bläck. I alla fall så har jag suttit och spanat in massa fina armband för att tänka på något annat. Det är liksom snart jul ja ca 2 månader med tiden springer iväg, lika bra att börja nu dirket att leta julklappar. Jag har i alla fall hittat massa strass armband till bra pris. 

Jag gillar att ha många armand på mig och brukar blanda mellan olika materialer och stilar. Därför tycker jag schamballa smycken, de är enkla, stilrena men ändå så stört vackra och just att de passar till allt. Det är snyggt med pärlor och strass, och dessa smycken har det och får det ändå att se stilrent ut. Något jag länge letat efter. Till vardags outfiten tar jag som sagt många armband och blandrar, till mer festliga tillställningar eller högtider (jul tillexempel) så kör jag på ett armband och kanske ett halsband som matchar och gärna något med pärlor som glittrar lite extra (det vita arbandet, se nedanför). När det är fest så tycker jag det klyschiga "less is more" är att ta till sig. Tycker det blir mer sofistikerat när man verkligen tänkt igenom och valt ut och framför allt valt bort smycken man vill ha på sig. Lätt är att tänka "äntligen får jag klä upp mig, jag vill ha på mig ALLT". Välj hellre ut något av dina smycken och låt et få sin "egna kväll" där det verkligen får vara i centrum. Nästa gång är det ett annat halsbands tur. Nu kanske man tänker att det är slöseri med pengar att köpa ett smycke till varje gång. Det är inte det jag menar, utan låt skönheten i smycket verkligen få sin fulla rätt att hävda sig. 

Förr älskade jag H&M smycken (gör det ännu) men tycker nästan mer om att verkligen välja ut mina smycken som jag faktiskt tycker om och kommer använda mycket. Så lägg hellre till en slant för att få bra kvalité så det håller. Vet hur besviken jag blir när favoritringen i silver från H&M blir guldig i stället och fingret alldeles grönt. 
 
 
Armbanden finns på armbandochhalsband.se de har även halsband.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback