2013 03 26

Josefin vann Top Model Sverige, tyckte båda var sjukt duktiga! Jag borde sova nu men det är inte alltid så lätt. Försöker varva ner med lite musik. Känns som om alltid när klockan närmar sig läggdags så blir jag som en trotsig treåring som lägger armarna i kors och vägrar lägga mig till ro för att sova. Fast att jag är sjut trött. Vad är felet? Eller lättare är kanske att säga vad som står rätt till...
 
 

Kärlek till Angels and Airwaves
 

2013 03 20

♦ Borde sova, orkar inte, vill inte. Men en ny dag väntar i morgon med jobb så måste vara lite fokuserad.
 

What happened to that girl?
The one I used to be, has she passed away or is she just buried deep inside of my heart
Will she ever become what she once was, or is the past meant to just be the past?
Has she seen the pain in this world and now it has forced her to build up walls so high that no one can climb them?

 

 

Drömmar

♦ Idag är dagen som tagit mig lite närmare mina mål. Jag har bokat platsreservationer inför tågluffen 2013, bara 23 dagar kvar tills vi åker. Nu är båt, flyg och tåg i stort sätt klart. Har reserverat tåg från hela vägen från Stockholm ner till Rom. Jag är galet taggad och det ska bli så roligt! Håller tummarna för att allt bara ska gå bra.
 
Har även anmält mig till högskolan i höst, så nu siiter jag här med korsade fingrar och ber en stilla bön att jag kommer in. För just nu så kan jag inte göra mer än vänta och tålamod är inte riktigt min bästa vän...
 
 
Jag är så full av energi och förväntan
Livet är här, framtiden är idag
 

2013 03 09

♦ Idag fyller jag 20 år, Grattis till mig. Känns riktigt bra att ta steget från tonåring till verkligen vuxen. Fått massa fina presenter, blomsterbud av fina vänner och ikväll blir det tårta och massa kakor med släkt. En bra dag med andra ord. 
 
Vackra blommor från Michaela och Johanna!
 

2013 03 06

♦ Varit duktigt idag har ridit, fixat massor i stallet samt varit ute och gått i en timma med 6kg ryggsäck på ryggen. Gått bättre än förväntat, men jag känner hur sjukt otränad jag är. Har laddat ner 4 tränings-appar till mobilen, körde dem igår och fy fän va jobbigt och jag tränade i bara i 30 min... Guldmedalj i soffliggning har aldrig utdelats va? För i så fall hade jag fått det för läge sen.
 
 
 
Copyright by Virginia Gräsman

Vår & sommarskor 2013

♦ Bara jag som känner att våren snart är här? Solen har lyst hela dagen, snön smälter och jag får energi. Ännu bättre blir det när man kikar in allt vår  och sommarmode som kommit in. Speciellt Vagabonds underbara skor i härliga inspirerande färger, finns något för alla till alla tillfällen! Letat efter ett par sandaler/flipflop att ha och gå i till stranden i sommar samt ha nu när jag reser i väg en månad i april-maj. Hittat massa fint, dessa är mina absoluta favoriter, tänk dem i sommar när man är brun, utblekta jeans short och en topp.
 
 
 
Kolla in Vagabonds nya kollektion

Resor och palner

♦ Denna dag har varit en dyr dag, då jag inte gjort något annat än spendera pengar. Visserigen bara på saker jag ska ha/bestämt mig för att köpa, men ändå! Jag tycker inte om pengar. Har i alla fall bokat flygbiljetter från Berlin-Stockholm, köpt inter rail kort, pratat med min bank 2 gånger idag med mera! Nu blir det ännu lite bokningar som ska göras innan jag ska skämma bort mig själv med en liten spakväll. Ansiktsmask, hårinpackning, peeling, brun utan sol och pedikyr. Det hela avslutas med te-latte (te med skummadmjölk?) och Top Model Sverige. Vissa dagar kan det vara skönt att vara ledig, det kan jag erkänna.
 
Kanske dags att börja träna då?
 

2013 03 03

♦ Det här med att blogga går väl sådär måste jag väl erkänna. Har inte haft riktigt tid, jobbat 10 dagar och varit ledig en av dessa. Samt att det varit mycket annat om dagarna, ridning, seans, fika på stan med mera. Det är roligt när jag har mycket att göra även om det är lite tröttsamt att ligga efter i sömn. I morgon är jag i alla fall ledig och det ska bli skönt. Massa samtal jag måste ringa och saker som ska bokas. Så håller tummarna för att jag är effektiv i morgon och får mycket gjort.
 

I was so broken
You learned me to put the pieces of my heart together, by myself
Showed me that no one will ever do anything for you
Yourself is the one and only you can trust because if you bring yourself down, then what´s the meaning of living?
I have my faith in myself and in God, he is the one to blame and thanks for your life,
for breathing and your heart beating

You were born to this world alone and you will leave it alone, as you will stand alone infront of him when the judgment of yours actions falls