Trött - Mätt - Lycklig

Funderat på att seriöst göra om min bloggdesign, det brukar ge en inspiration till att blogga mer. Så jag ska sätta mig ner på golvet i skräddarställning, blicka uppåt mot skyn, öppna mina sinnen och låta kreativiteten flöda in i mig. Då min fantasi och kreativitet är lika med noll?
 
Om mindre än 30 minuter så landar lönen på kontot, känns helt okej! Ja det är sådant jag räknar ner till här i livet... Ska snart försöka sova efter jag sett klart Dexter avsnittet, hört att det tydligen ska vara bra att sova 8h/natt.
 
Hahaha EXAKT sådär känner jag för att göra varje dag på jobbet efter man ätit lunch
Trött, mätt och lyckligt
 
 
 
 

Slaktad melon - skuren i stycken

Haft två mycket bra lediga dagar, igår var jag ute och red på älskade Signori. Fikade på stan med vän och shoppade lite. Idag har jag ringt samtal, letat lägenhter, städat ordentligt, bara nya lakan som ska bäddas i. Solat en smula, träffat Axel för ännu en fika, drack chai latte och myste runt på stan. Ikväll blev det ut och springa och kvällen avslutades med smoothie och melon tillsammans med mamma och syster. Håller tummarna för en bra dag i morgon också, min sista lediga dag. Verkligen varit behövligt att få vara ledig och göra lite annat.
 
Slaktad melon, precis som Dexter så packiterade jag in bitarna i plastpåsar efteråt...
 
 
 
Mysigt ställe, med gott fikabröd. Extra plus att de brukar kunna ta bort/lägga till saker på toasten om man inte gillar/äter något. Fler bord, och bättre sittplatser uppe behövs.
 
 
 

Adobe Creative Day

Ville tipsa alla mina läsare om att nu den 11 juni, dvs nu på tisdag så kommer det hållas ett livestreamat endagsevent som Adobe står för. Där design och kreativitet är i rampljuset. Regissören Malik Bendjelloul och National Geographic-fotografen Paul Nicklen, kommer bland annat under dagen hålla föreläsningar, dessa är om någon, värda att lyssna på. Du behöver inte registrera dig eller göra något ansträngande utan klicka dig bara in här: adobecreativedays.com/sv på tisdag, bra va?! Jag är ledig så jag lär verkligen kika in, fotografering, design, film och layout är något som står mig närmt om hjärtat och kommer alltid att göra. Man är inte teknikbrud för inte? haha nej men detta är något för alla, vare sig man är på hobby nivå (som mig) eller pro, så kan man lära sig något. Teknik och media är KUL och sprider GLÄDJE! Låter videon här nedanför tala för sig själv!
 

Hahaha såååå coolt!
 
 

Miley Cyrus - We can't stop

Det här med att blogga går ju sådär bra just nu. Tycker inte det är as roligt längre men vill ändå ha kvar den och är tacksam för alla ni som tålmodigt kikar in på min blogg varje dag! Det är mycket som händer i livet just nu. Jag jobbar, varit på bio med fina vänner, festat, spanat på lägenheter inför hösten och håller tummarna så hårt att de börjar bli blåa...
 
Tänkte dela med mig av nya favoritlåten av Miley Curys, som alla andra gör men den är värd uppmärksamheten:
 

Denna lär spelas varm i sommar!