We were in Paris, baby

Efter jobbet sprang jag in på Maxi för att småprata lite med min kära Micha. Väldbehövligt och mycket uppskattat från min sida. Stackars alla kunder som fick komma och avbryta oss för att fråga om var "lampor, kylväskor ect fanns". Haha så underbart! 
 
Tagga mer jobb i morgon för att sen äntligen få vara ledig på torsdag och fredag. Ja jag vet att det är länge tills dess men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, right? Synd att jag inte föddes med en gnutta mer tålamod, det hade varit välehövt i många situationer. 
 
Så här glada är man när man är i Paris!
 
 
 
 
Mysig liten butik med brett sortiment, kunde dock varit lite större. Handlat både mobilladdare och batteri här. Väldigt trevlig personal!
 
 
 

Träning och Musik

Har sådan sjuk träningsvärk, gymmade igår, gick riktigt bra var så sjukt fokuserad. Såna dagar gillar vi! Är det bara jag som känner mig som sexigast typ när jag tränar? Svetten rinner om en, man hör musiken som dånar i öronen och man ser hur musklerna arbetar, ådrorna blir mer synliga och man känner varje slag hjärtat tar. Man känner sig så levande, fokuserad och ja sexig? Haha jag är nog lite sjuk i huvudet. Sen att man dagen efter känner sig precis tvärtom är en annan femma, då man har så ont att man vaggar sig fram som en pingvin...
 
Ska duscha nu sedan sova för att tagga jobb i morgon. Ska försöka bli duktig och lägga mig runt kl 23:00. Igår kväll somnade jag 23:30 första gången på huuur länge som helst. Så galet skönt! Ja vilket givande inlägg det här blev, som vanligt med andra ord.
 
 

Bästa låten just nu