Alla hjärtans dag presenter

♦ Idag fyller mina kusiner 25 år så vill börja med att gratulera dem, grattis! Sen i morgon är det alla hjärtans dag som de flesta vet, hoppas jag? Om det är så att ni inte hittat den perfekta alla hjärtans dag presenten ännu så ville jag bara tipsa om allahjartansdagpresent.se där finner du allt möjligt i olika prisnivåer, både till honom och henne eller nära vänner / familjen. Ja vem som helst som du vill skänka lite kärlek till. 
 
Vem hade inte velat gå på en chokladprovning? Det sägs ju att när du sätter tänderna i en chokladbit så reagerar din kropp starkare än vid en kyss. Så varför inte mixa det? Ta med dig din partner och njut av underbar choklad. För er som inte har en partner bjud med bästa vännen, ni lär garanterat få en uppskattad stund tillsammans så kallad kvalitetstid.
 
Kom ihåg att det är faktiskt tanken som räknas denna dag, var inte helt besatt av tanken "måste hitta den perfekta presenten". Ett handskrivet kort och en middag med tända ljus kan vara lika uppskattat som att åka luftballong över hela Stockholm. Hoppas jag lyckats inspirera er!
 
chokladprovning - ölprovning - rosenblad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback