Sveriges Rikes Lag

Den senaste veckan har jag inte gjort något annat än handlat, packat, handlat, packat inför flytten på lördag. Nu har jag för tillfället i alla fall handlat klart. Men kors i taket vad mycket det är! Juste kom på att jag måste mejla hyresvärden för mitt studentrum och fråga om det finns garderob...
 
Har införskaffat mig skrivbord, kontorsstol, säng, tallrikar, vitlökspress, konservöppnare, handdukar, överkast, bokhylla, lakan, bestick, glas, ugnsvantar, brödrost, vattenkokare, stavmixer, hårfön osv, osv! Helt stört, så många saker man alltid tagit förgivet, det har bara funnits där. Det har varit roligt men det tar på krafterna. Lär säkert behöva kompletera med massa saker senare men jag orkar inte handla EN ENDASTE SAK TILL! Ju mer jag sitter här och tänker över allt jag köpt så kommer jag på att duschdraperi saknas, gardiner lika så. Ett ord, skjut mig tack!
 
Nej men det ska bli jätteroligt att få börja plugga, är så galet taggad på att bara få lära mig ALLT! Efter en dag så lär jag vara mättad och vilja ha semester typ. Men positivt att jag är taggad just nu i alla fall. Kommer bli mysigt att bo hos min kära syster drygt en månad till att börja med. Snart kommer Michaela hit för att säga hejdå och få krama om henne lite. Mysigt!
 
Sådär lär jag ligga under Sveriges Rikes Lagbok sen om en vecka haha!

 
 
 
Mycket god mat. Supertrevlig personal och duktiga på att informera oss gäster om själva maten och allt runt omkring den. Mysigt ställe, lite trångt och lite dyrt. Men verkligen underbar mat, så helt klart värt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback