Rom

Efter att besökt Nice, Monaco, Genova och Pisa är vi nu framme i Rom. Taggad till tusen för att upptäcka staden och se delar av det som finns kvar av det antika Rom så som colusseum, foro romano och platino! Får se hur mycket vi hinner idag! Ganska kallt här i Italien men håller tummarna för att få slippa regn.

Pisa som vi besökte igår

Snygga bilar fanna det i Monaco Monte-Carlo

Nice Ville

Igår var det en lång resdag, med 4 tågbyten, tunnelbana, buss och försöka leta reda på rätt hostel halv 11 på natten. Allt gick bra men det var mycket att ha koll på så man var ganska trött igårkväll! Vi har nu spenderat en dag i Nice som är en del av franska rivieran. Tvättat, handlat lite, ätit socca deras nationalrätt typ som pannkaka dock inte så god. Suttit på stranden, gått på marknad, ätit jordgubbar, samt besökt ruiner av slottet mm! I morgon bär det av till Monaco vidare till en natt i Genoa.


Barcelona

Andra dagen har nu gått sedan vi kom till Barcelona och en vecka sedan vi startade vårt äventyr! Har der galet bra och Barcelona är en grymt mysig stad med alla gränder och vackra bygnader. Sett Sagrada De Familia, Triumfbågen, park guell, font magica och mycket mer! Idag har vi även varit på stranden och lyckats bränna oss. Haha! Har det hur bra som helst och vill inte att det bara ska vara tre veckor kvar. Så mycket jag fått uppleva, lärt mig och varit del av denna vecka som passerat. Jag njuter fullt ut av att befinna mig i stunden då mina drömmar övergår från dröm till verklighet.


Äventyret har börjat

Vi är nu av båten och på väg till Stockholm C. Ska äta lunch innan tåget mot köpenhamn avgår vid halv 2. Nu börjar jag få in i huvudet att jag, vi är på väg och jag är så galet lycklig och full av förväntningar! Lyckan är stor, önska oss lycka till och jag hoppas att allt kommer flyta på som lugna fiskar.
Tågluffa runt Europa börjar inom 24h

♦ Känns helt ofattbart att jag i morgon går över startlinjen för att förverkliga en av mina drömmar. Tågluffa runt Europa!  Kommer vara borta en månad tillsammans med min fina vän Michaela. Vi kommer åter befinna oss i Sverige den 6 maj runt lunchtid. Ska försöka att uppdatera här på bloggen (jag vet att jag varit riktigt dålig på det den senaste tiden, men har inte orkat, varit mycket som hänt och saker som ska fixas). Kommer även uppdatera på Instagram, så för er som vill följa mig så heter jag vgrasman och min hashtag kommer vara #VigginAroundEuropa Vi börjar med att åka båt till Stockholm i morgon bitti, vidare med tåg till Köpenhamn där vi övernattar innan vi reser till Paris som blir vårt första stopp. Vidare till Barcelona - Nice - Monaco - Genova - Pisa - Rom. Därefter kommer vi köra spontant, vi vet dock att vi vil till Venedig, Krakow i Polen samt att vi flyger hem från Berlin. 
 
Varit mycket fixande, köpa väskor, resekudde med mera. Men nu är allt nerpackat och i stort sätt klart! Min väska är en 50 liters och slutvikten går på 13.6 kg! Wiiieee jag är så galet taggad och hoppas att det blir en fantastisk månad med massa upplevelser och äventyr. 
 
Taggad till tusen, ska bli så roligt!