Hårvårdstips

♦ Varit en bra dag på jobbet, varit fullt upp och vi har varit väldigt produktiva. Gjort massa chokladbeskvier, kakor, mat med mera. I morgon blir det också arbete samt lördag och söndag. Men nog om det. Tänkte tipsa om lite hårvårdsprodukter som jag tycker är grymt bra! Jag har väldigt känslig hy och hårbotten, samtidigt som mitt hår blir väldigt tort så jag kan inte bara använda vilka produkter jag vill utan de måste vara väl utvalda. Jag kör på L'Oreal Intense Repair (köpt hos frisör) en gång i veckan och det är en hårinpackning just för tort hår. Sen annars när jag tvättar håret så kör jag alltid rikligt med balsam men endast i topparna och en bit upp, aldrig i hårbotten, för att uvnika att håret blir fett. 

Sen för alla med slitna toppar och just tort hår, vilket brukar vara ett resultat efter sommaren med mycket sol och bad är hårolja en riktig hit! Efter jag tvättat håret tar jag några droppar på fingrarna och applicerar i hårtopparna. Håret blir grymt mjukt och ser inte så slitet ut längre. Och alla ni som tänker "olja i håret = att håret kommer bli fett" det stämmer inte. Jag tänkte så också men jag har aldrig märkt att håret blir fett eller ser smuttsigt ut pga av det. Bara tvärtom, skinande, blankt och friskare. Sen är det ju självklart att håret blir fett om man har i en hel flaska på en och samma gång. Men det är ju inte det som är tanken...
 
Vad brukar ni använda för produkter?
 

Kommentarer
ladymuffin säger:

sv; ja okej! :) kanske ska göra det då :)
Jag deltidsjobbar hos Grant Thornton, ett revisionsbolag. Arkiverar deras pärmar. Men mest söker jag jobb. Vill ha något kul! Men helst bara ett heltidsjobb. Har du heltidstjänst på skafferiet?

2012-09-13 | 20:20:53
Bloggadress: http://ladymuffin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback