Uppdatering ifrån Egypten

♦ Jag vet inte vart jag ska börja? Har haft en helt otroligt underbar vecka i Egypten med min fina väng Michaela! Bland det roligaste jag varit med om. Vi har solat, badat, träffat massa nya vänner, festat med mera. På fredagen den 16/11 kom vi fram till Egypten, ett ord SAND! Vi checkade in på vårt hotell Hilton Long Beach Resort, superfina rum och vi hade havsutsikt! Vi åt mat och blev snabbt favoriter bland alla på hotellet. När vi avslutat ett glas vin så kom de och fyllde på och passade upp på oss som om vi vore prinsessor. Fast jag är en drottning, de berättade att det hade funnits en drottning vid namn Virginia som tydligen varit jättevacker och jag så ut som henne! Haha! 
 
Vi festade och var inne i Hurghada ett par gånger. Våra polare var snälla och tog med oss till marknaden där den lokala befolkningen handlade, så man fick se hur de egentligen är vilket var spännande och lärorikt samtidigt som det var lite läskigt. 
 
Hann även med att gå på spa, där man blev insmord med choklad. Man kände sig som en chokladpralin! Därefter massage, jacuzzi, bastu med mera. Man var len som en barnrumpa efteråt. Jag fick även testa på att dyka med dykutrustning i en pool, bara för att känna av liksom. Var jätteroligt men jag var tydligen lite för snabb med mina fötter. Har även badat i Röda Havet, lärt mig några ord arabiska med mera. Detta fick bli en väldigt kortfattad text om allt vi gjort. Kommer lägga ut mer ingående senare.
 
Bilden som verkligen säger allt om vår resa! Tack finaste Michaela för en underbar vecka med minnen och skratt för hela livet!
 
En liten del av hotellet, det var nämligen gigantiskt!
 
Donga som håller i vattengymnastik!
 

Kommentarer
Michaela säger:

tack otroligt mycket för denna underbart roliga resa tillsammans med dig min glada vän! Donga looks so happy on this photo! <3

2012-11-27 | 10:46:01
Bloggadress: http://stuxgren.blogg.se
Elise gedda säger:

Fin blogg sötnos!

2012-11-30 | 21:55:53
Bloggadress: http://elisegedda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback