Lördagsmys

Ska åka och leka med min pojk denna lördagskväll. Rättare sagt, jag ska ligga raklång i en soffa och glo på tv medan min pojk sitter bredvid. Så umgås vi och jag gillar det.

No words can ever describe my feelings for you
They are too overwhelming

Visst förändras vi alla, på något sätt?

Varit och lämnat tyget och mönstrer till min sömmerska som ska sy min balklänning. Skönt att lastat över ansvaret på någon annan. Känner mig totalt slut så har legat här i sängen alldeles för länge. Ska ta nya tag och gå och måla naglarna, känns som det är vad jag orkar och klarar av just nu.

Medan jag legat här och softat i sängen så kollade jag igenom min blogg och min gamla blogg
(ja jag har faktiskt en sedan tidigare) läst gamla inlägg, ganska så roligt att se hur man ändrats under årens lopp. Hittade lite bilder, kul att jämföra sig själv och se vad som hänt och vad som ändrats i sitt utseende.

Själv så ser jag och känner en stor skillnad från då och nu, men det kanske bara är jag?

Min fina syster är på besök

Syster har kommit hem och stannar en vecka och hela påskhelgen. Mysigt! Hon har nu på förmiddagen hjälpt mig att fixa e-legitimation så jag kunde deklarera på nätet, gick mycket bra och det var första gången! Har nu även ställt mig i två bostadsköer för framtida stuider. Ska nu skriva i min kalender så jag verkligen har koll på allt. Blir även en del plugg innan jag ska till sömmerskan.

Fick födelsedagspresent i efterskott av min fina syster, var lite allt möjligt smått och gott!
Två fina nagellack, lipsshine, duschkräm, ansiktsmask och hårsnoddar...


Doftade helt underbart! Älskar verkligen vanilj :)

Rubrik saknas samt fantasin

Någon människa som kollar på let's dance ikväll eller? Jag ville se men min mamma skrek högt nej till detta program så jag skippar väl tv:n och bänkar mig framför samhällskunskapsboken i stället då...

Inspirationen för kvällen står denna brud för, Natalia M från Polen

LOKKBOOK.NU

Stressiga drömmar

Ännu en fredags morgon. Känner mig dock helt slut efter nattens dröm, jag stressade konstant under nattens timmar. Drömde att det var bal, min klänning som ska vara en långklänning hade på något sätt blivit en som slutade vid knäna. Min frisör ville skjuta på min håruppsättningstid så att jag skulle halvt missa bilkortegen, jag hade ingen aning vad jag ens skulle ha för typ av uppsättning. Min syster hade förlagt min kuverväska som jag skulle packa ner allt jag skulle behöva i. Sen visade det sig att jag och min baldate inte hade någon bil. Allt var helt snurrigt med andra ord!

Så när jag vaknade upp i morse var jag mer trött än vad jag var igårkväll när jag gick och la mig. Jag som trodde att sömn skulle göra en utvilad, men det kanske bara är jag som missuppfattat det hela...

Bjuder på en lite mer rogivande bild som motsats till min dröm

Cupcakes

Här med visar jag stolt upp mina cupcakes. Det blev riktigt bra om jag får lov att säga det själv. Det blev blåbär, hallon, vanilj och choklad! Ska fixa en kopp te och sätta mig med en cupcake framför datorn och plugga lite innan jag ska gå och lägga mig. Vad tycker ni om det jag lyckats prestera?

Till topping av blåbär, vanilj och hallon använde jag florsocker, smör och philadelphiaost sedan karmellfärg. Till chokladen hade jag florsocker, smör, kakao och lite kaffe (drickformat).
Här ser ni alla de olika sorterna


Ser de aptiliga ut?

Hallonsmak, en sådan ska jag sätta tänderna i just precis nu!Ett halvt steg till cupcakes

Helgen är här och det känns bra. Blev värsta pysselsugen så jag sprang in på Coop innan bussen gick och köpte lite smått och gott så att jag skulle kunna göra cupcakes. Så nu så har jag stått och bakat. Smakerna blev blåbär, hallon, choklad och lime. Väntar på att de ska svalna så att jag kan börja med glasyren och dekroera dem. Skoj!
Lite saker till dekorationen: Två olika strössel, köpte det orange idag, sen karamellfärg, choklad och godis

Strössel är underskattat, enkelt att bara stö över och blir mycket fint
Står på svalning, jag håller tummarna för att dekorationen går bra sen!


En vecka 1 timma och 15 min kvar till Påsklov

Om en timma och en kvart slutar jag och det blir helg! Jag tycker mycket om det. Det är även en vecka kvar till skärtorsdag och en vecka och en timma och en kvart till påsklov. Jag är duktig på att räkna idag!

Vill gärna ha påsklov, nu tack!

2012 03 28

Skönt att jag kan stryka två prov från att-göra-listan. Båda proven gick väl sådär håller tummarna för matte E provet, bara jag får godkänt så är det lugnt.

I övrigt har dagen varit bra men krävande, på något sätt har jag funnit energi och glädje. Det vill jag tacka mina två fina brudar i klassen för. Jag och Johanna har planerat inför studenten med mera. Längtar as mycket!

Körde på mitt fina linne idag och min nya gröna jacka, blir bild jackan en annan dag om jag orkar...

Kinesiska baklänges

Sitter här i min ensamhet med matte E boken framför näsan. Jag väntar på att ett under ska ske, att en uppenbarelse ska komma, ett hårt jävla slag i huvudet som i Tom & Jerry filmerna. Inget kommer, inget sker och jag vill gråta. Hur kan ens favoritämne förvandlas till ens hatämne? Jag försöker att förstå, göra det jag kan men det är som kinesiska baklänges.

Bild lånad av Google!

Påsk, okej?

Påskinspiration är det för tidigt att ens öppna munnen och säga påsk? Nej det tycker jag verkligen inte, det är en så glad och färgsprakande högtid som ger en energi och glädje. Därför ska man börja tidigt tycker jag. Jag är sådär att jag längtar och verkligen börjar tidigt innan högtiden men så fort de röda dagarna passerat så ska julgranen ut, påskkycklingarna bort, midsommarstången röjas undan. Varför kan man undra, men jag bara är så. Någon som känner igen sig? Eller är ni tvärtom att ni börjar sent med firandet och drar ut på det ända fram tills nästa högtid?
Jag hämtar min inspiration från Hostess with the Mostess
De håller med mig om att det är okej att nämna påsk redan nu!


Så underbart söta cupcakes!


LÄNK TILL DERAS SIDA

Taggad för Studenten

Tog lite ledigt ifrån bloggandet igår, hade inget klokt att säga så då är det bäst att vara tyst, eller vad tycker ni? Idag har det varit en bra måndag på något vis, känner mig för tillfället så sjukt taggad inför studenten! Vill liksom bara ha den här och nu! Men nej, det är ännu mycket som ska ske innan jag får srpinga ut på balkongen och vifta med min studentmössa.

Bild ifrån studenten i fjol!

Trött chey

Tjockat i mig pizza med päronen och ska bege mig till min pojk för att bara mysa och softa ikväll. Gick riktigt bra på provjobbet, mycket skoj! Känner mig en smula trött just nu och egentligen borde jag stanna hemma och plugga men hela lilla jag skriker NEJ högt och bestämt.

Något den skriker JA till är mode och inspiration. Just f*cking love fashion!
summer night

<div style="width:600px;margin:0 auto"><div style="position:relative;"><a href="http://www.polyvore.com/summer_night/set?.embedder=2713475&.svc=copypaste&id=45956450"><img width="600" alt="summer night" src="http://embed.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/45956450/id/bHocUEoQTnWXaDaLIpBE0w/size/y.jpg" title="summer night" height="600" border="0" /></a></div></div><br/><div style="text-align:center"><small><a href="http://www.polyvore.com/summer_night/set?.embedder=2713475&amp;.svc=copypaste&amp;id=45956450">summer night</a> by <a href="http://sweetgirlish.polyvore.com/?.embedder=2713475&amp;.svc=copypaste">sweetgirlish</a> featuring <a href="http://www.polyvore.com/embossed_handbags/shop?query=embossed+handbags">embossed handbags</a></small></div><div style="width:600px;margin:0 auto"><br/><div style="text-align:left;"><a rel="nofollow" href="http://www.polyvore.com/cgi/thing.outbound?.embedder=2713475&.svc=copypaste&id=52917611"><img vspace="4" width="50" hspace="4" src="http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/s/tid/52917611.jpg" title="Mango printed tee" height="50" /></a><a rel="nofollow" href="http://www.polyvore.com/cgi/thing.outbound?.embedder=2713475&.svc=copypaste&id=51687089"><img vspace="4" width="50" hspace="4" src="http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/s/tid/51687089.jpg" title="Jacket" height="50" /></a><a rel="nofollow" href="http://www.polyvore.com/cgi/thing.outbound?.embedder=2713475&.svc=copypaste&id=52528272"><img vspace="4" width="50" hspace="4" src="http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/s/tid/52528272.jpg" title="Mango loose jeans" height="50" /></a><a rel="nofollow" href="http://www.polyvore.com/cgi/thing.outbound?.embedder=2713475&.svc=copypaste&id=52803157"><img vspace="4" width="50" hspace="4" src="http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/s/tid/52803157.jpg" title="Jeffrey campbell shoes" height="50" /></a><a rel="nofollow" href="http://www.polyvore.com/cgi/thing.outbound?.embedder=2713475&.svc=copypaste&id=44078188"><img vspace="4" width="50" hspace="4" src="http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/s/tid/44078188.jpg" title="Pineider embossed handbag" height="50" /></a></div></div>

Provjobba

Idag ska jag provjobba för ett företag, känns lite pirrigt men ska bli roligt. Fixa det sista och packa lite sen ska jag ge mig iväg. Önska mig lycka till och så hörs vi senare idag.


Bjuder på ett bildkollage, som någon hade lagt upp på facebook, tyckte det var så otroligt vackert
Mer kärlek till folket helt enkelt

 


Rosa tycker jag om

Ska placera mig framför tv:n och softa en stund. Känner att jag kan behöva det efter ett par timmars bildredigering. Det har gick rätt bra men man blir trött. Känns då som en bra idé att flytta sig från den ena skärmen till den andra. Duktigt! För kvällen blir det lite mode, med massa rosa och vår.
Spring, so dress in pink


Glad Viggin

Värsta bra humöret just nu! En stund på trappen i solskenten kan verkligen ge en så mycket energi och harmoni? Varit ute istallet en sväng och jag bara njuter av det fina vädret. Håller tummarna för att det ska hålla i sig.
Snart är studenten här och grinden står då vidöppen för framtiden,
Min framtid, som om det går att längta mer?

Mintgröna byxor

Mintgröna byxor, varit lite fundersam angående det, men jag är fan såld. Helt jävla såld, vad är det med mig och färgade byxor, färg överhuvudtaget? Jag är liksom Miss Black and White and grey between that. Nu helt plötsligt vill jag och vågar använda lite färg. Jag tycker om det, man blir gladare och för ett par år sen, okej typ minst 3 år, så var jag nog Miss colorful. Kanske en smula av mitt gamla som smyger sig in. Jag välkomnar det med öppen famn. Ska försöka hitta ett par såna här snyggisar:

Bild kommer ifrån lookbook.nu, galet vackert

Pannkakor anfaller

Fortsätter köra på det här med mat i bloggen, jag gillar att fota mat och det är det mest intressanta som händer i mitt liv just nu. Förstå då hur illa det är! Ikväll bjöds det på pannkakor med sylt och grädde samt en underbar fruktsallad. Mer är gott.
Sådär barnsligt gott!
Vad ska/har ni ätit ikväll?

Helgen är här med solsken i blick

Helgen är här och det känns behövligt. Suttit en stund ute i solen med en kopp té tillsammans med mamma. Mycket mysigt. Blev dock bara en liten stund för skolarbetet kallade. Sitter och skriver om rättegången jag var på igår, så galet roligt. Jag har hittat mitt nya favoritämne i skolan, rättskunskap. Funderar starkt på att skriva av mig från Matte E, den kursen jag sett fram emot mest och matte är mitt huvudämne och är (var?) mitt favoritämne. Men just nu suger det bara, jag förstår inget och boken förklarar inte klokt precis som min lärare. Surt.

Lite vårigt sådär med tulpaner! Har ingen bättre bild så det får bli en gammal en.

Framtidsdag och Rättegång

Framtidsdagen är nu avklarad, gått på olika semenarium, CSN, Uppsala universitet med flera. Sen efter det så blev det glassch med fina Johanna på Donken och lite prat och så gick vi och kollade i affärerna. Mindre roligt när man inte har några pengar. Har även besökt min första rättegång, den blev dock en halvtimma försenad så jag och Cissi pallade inte stanna och vänta på domen. Men det var lärorikt och roligt!

Fick även hem mitt tyg till balklänningen, åh vad fint det var! Superglad just nu. Lägger kanske in en bild på hur tyget ser ut, kan avslöja att min klänning kommer vara i aprikost.

Borde kanske lägg till en kategori på min blogg: SÖTSAKER-man-kan-äta. Gör inget annat än bloggar om det typ. Knasigt?

Verkligen fin bildkvalité och fina skuggor sådär.

Tv Diss och Datorn Hiss

Sitter här i soffan med min pojk och pappa, vi glor på tv med det är seriöst INGET bra på tv, det är därför jag nästan aldrig kollar på tv. Det suger. Mycket bättre att bara sätta på en film på datorn så vet man att man i alla fall att man får se något bra. Ett avsnitt sex and the city sviker aldrig och det blir aldrig reklamavbrott. Hiss till datorn och Diss till tv:n.

Skulle aldrig kunna eller vilja leva ett liv utan datorn, ett ord: KÄRLEK

(bild lånad av Google)

Hårfäger som rosa, blått och grönt?

Tvättat två masikner med tvätt, bytt lakan, plockat på rummet ringt samtal, beställt tyg, kollat mejlen, fixat massa i stallet, pluggat matte tills jag blev arg (inte så lång stund med andra ord), fixat med historian och nu ska jag snabbt duscha innan jag ska till frisören. Känner mig fett duktig att jag ska dit, för det var inte så jättelänge sen, slutet av november? Nu kanske ni tänker, november? As länge sen ju men för mig är det inte det, brukar gå nästan 9 månader mellan mina klippningar...

Många människor som börjar färga hårtopparna i olika färger, blått, grönt rosa och så vidare. Inte gillat det förut men tycker det är fett coolt på de som vågar och passar i det. Jag skulle nog inte passa i det dock. Så jag kanske bör köra på hela håret i en annan färg, än bara topparna.
Hairstyle
Ser riktigt coolt ut på dessa modeller, eller vad säger ni?

Chiffontyg till balklänningen

Chiffontyget till min balklänning är nu beställt, och bör komma inom ett par dagar. Är ganska så nervös med tanke på att jag endast sett färgen på en bild! Ah, jag är inte mycket för att beställa på nätet men nu håller jag tummarna för att det går bra och att tyget är sådär perfekt när det kommer till mig. Vill ta studenten nu tack!

Tycker chiffontyg är ordentligt snyggt!

Cerise och orange i kombination

Kvällens modeinspiration kommer ifrån lookbook.com, min absoluta favorit hemsida. Byxor i cerise, kavaj i orange och till detta svart och kuvertväska. Precis sådär vill jag se ut i påsk. Fast tvärtom, byxor orange och överdelen i cerise. Men det är bara för jag är lite upp och ner, med andra ord knasig och inte fulltfrisk där uppe i knoppen. Men så är det ibland, för mig alltid. Åh vad jag skriver osammanhängande, men det är för jag är speedad och svårt att vara still. Känner mig en smula lycklig.

Man blir glad av färg och det är vackert!

Studentklänning, bör den vara vit?

Träffade min fina Frida idag och vi satt och pratade en massa, bland annat om balen och studenten, såklart. Hon sa att hon redan fixat klänning till studentdagen, en som var vit men hade även lite svart i sig. Vilket låter riktigt snyggt samt kul att inte ha en helt vit klänning. Jag känner mig lite delad i frågan, studentdagen = vit klänning, eller får man bryta detta? Vill jag bryta detta? När jag väl hittar en fin klänning jag kan tänkas ha så kommer det inte spela någon roll om den har detaljer av svart, rosa eller om hela klänningen skulle vara blå, bara den känns "rätt". Men spontant, vad blir erat svar. Bör studentklänningen vara vit?
White dresses


Hjärtan strössel

Söndagskvällen är snart förbi och en ny skolvecka är här. Har ikväll tagit ett varmt skönt skummbad, kollat på Så ska det låta och ätit kladdkaka som jag bakat. En riktigt mysig kväll. Ska göra klart de sista två uppgifterna i Rättskunskap innan jag ska krypa ner i sängen.

Dekorerade med hjärtan strössel med smak av karamell, tycker det blev finare och godare
Mums vad gott! Tänk vad lite strössel piffar upp, enkelt och vackertVictoria's Secret Bikinis

Inför sommaren så behöver jag verkligen en ny bikini, ja jag är optimist och hoppas på kanonbra väder! Har väldigt svårt att hitta någon som tilltalar mig dock, för jag vill ha en helst med bågar. Hittat massa fint hos Victoria's Secret men känner mig inte så taggad på att beställa från nätet, storlek ska passa, tull osv. Någon som har tips på snyggabra bikins? Tycker H&Ms, Nelly.com och Bubbleroom inte är något att hänga i midsommarstången direkt...

Dessa är mina favoriter ifrån Victoria's Secret

Här kommer Pippi Långstrump

Kryper nu ner i min sköna säng för att få ett par timmars sömn, det tycker jag låter som en mycket bra idé. Att jag är gammal och tråkig kan tyckas, men så är det.

Godnatt säger jag och Pippi Långstrump


Pastellfärger är underbart

Känns som om pastellfärger kommer ta över hela vår och sommar 2012. Någon mer som känner likadant? Inte mig emot då jag tycker pasteller är mycket, mycket fint!

Pastel Colors


I'm a candy girl in a candy world

Hela kvällen igår och hela morgonen in på lunchen idag så har jag bara tryckt i mig godis och sötsaker. Min pojk skrattade lite åt mig när jag satt ihopkrupen i soffan, höll mig för magen, hade jätteont i magen för jag ätit så mycket godis, och trycker i mig ännu mer medan jag mellan tuggorna gnäller om hur ont det gör i magen. Jag är nog allt bra knasig?


Hur är det möjligt att godis kan vara så gott?

 


Spendera kvällen med min pojk

Ska nu bege mig till stan för att träffa min fina pojk. Fick i födelsedagspresent att vi ska ut och äta och sådär. Ska bli riktigt mysigt! Vet egentligen inget om vad kvällen bjuder på mer än att jag ska infinna mig klockan 5 hemma hos honom. Kör på mina fina byxor i orange samt ett linne från Monki. Måste dock ha skärp i byxorna då de är lite förstora, men det är det värt! Fett glad över mina byxor, hittade dem på Lindex för er som är intresserade.

Hej mina byxor tycker om er, hejdå!
Jag vet att mitt huvud är halvt av hugget på bilden till höger men jag hinner inte fixa nu

Ha en fin fredagskväll alla människor!


2012 03 16

Fick sova ut ordentligt i morse, mycket behövligt. Nu har jag suttit och bildredigerat en hel del av våra projektbilder, har väl gått lite si och så, började med de svåra kanske inte bästa idén. Men men. Efter att suttit och redigerat sedan 11 så ska jag nu ta en paus och bege mig ut i vårvädret för att fixa i stallet. Det är lite extra roligt att spendera tid i stallet när solen lyser och fåglarna kvittrar. Underbart är namnet.

Det är bara man själv som kan sätta gränserna för hur långt man kan gå

Musik gör mig hel

Lyssna, njut och känn hur allt bara försvinner. Blunder och allt är bra. Jag kan inte annat än älska denna låt. Ska nu krypa ner i sängen och somna till musik.

You’re out of my life now, it’s unbelievable
The more things change they stay the same

Varmare breddgrader tack

Är det okej att sakna lite värme, sol och bad eller? Liksom bara undrar, för jag gör det.
Turkilurkland

Finfina flicka

Jag vill ha värme till min frusna kropp, nu tack!

It's okay to not be perfect

Är det seriöst tänkt att man ska hinna med allt som måste göras? Idag gick jag till skolan även om jag var galet trött och snurrig i huvudet. Men det gick bra. Slöt vid ett, åkte och hämtade ut vaccinet sen till vårdcentralen för att ta sista twinrixsprutan. Mycket trevlig sjuksköterska som vaccinerade mig, vi pratade på en massa även efter när hon var klar. Tur att vi pratade så mycket för jag totalt hatar sprutor!

Har nu suttit och kollat mejlen, svarat till alla de olika företagen vi arbetat med till vårt projektarbete, ändrat texter med mera. Pratat med Johanna i telefon för lite rådgivning gällande projektet. Har även hunnit boka klipptid nästa tisdag, kors i taket! Här näst så blir det stallet en stund, behöver lite frisk luft sen ännu mer pluggande.

Måste säga att detta inlägg är sådär jätteroligt och intressant, NOT! Bara en massa uppräknande av allt jag gjort. Ärligt, vem bryr sig? Jo jag, för nu kan jag känna mig en smula duktig för jag ser att jag har presterat något.

Precis vad jag behöver påminna mig själv om just nu, det är okej att inte vara perfekt
Jag, allt jag gör måste inte vara eller bli perfekt, det är okej
Lätt att säga, svårare att accepteraFashion is a perfect way to express yourself

Ska gå ner till köket för att göra en kopp te och äta muffins. Perfekt så här på kvällskvisten, nog det bästa fikat man kan få, det är på kvällen, eller nej vänta det är nog förmiddagen, nej jag ångrar mig, det är efter lunch... Okej, fika är alltid perfekt oavsett vilket tidpunkt det är på dygnet.

Tänkte bjuda på ett litet modekollage ikväll som jag suttit och klippat och klistrat ihop:
Let fashion express you


Sjunga Studentsågen som Kalle Anka

Jag kom på en as bra idé idag, jag ska ha heliumtub på vår studentvagn! Förstå hur awesome det lär bli när alla är packade och springer runt och låter som Kalle Anka! Jag kan inte tänka mig något bättre. Dock var det endast två som nappade på förslaget när jag sa det idag på kemilektionen. De andra var väldigt tveksamma, men jag är tillräckligt övertygad så det räcker till för hela klassen. Sooooft!

Heliumballonger, mycket fint

Saknar ett stycke människor

Mitt schema svämmar över och fler saker får fan inte plats nu! Känner att jag fasar över vecka 13 då jag ska ha 4 prov, är det ens mänskligt att ha det? Pratat i telefon flera gångar idag, bokat in vaccinationstid, pratat med Johanna och planerat med mera. Livet är sådär jätteroligt, består endast av pluggande. Det är i dessa stunder jag verkligen kan sakna den där partygladna tjejen och alla roliga nätter med fint folk. Ikväll saknar jag ett stycke folk.

Älskar denna bild, den säger så mycket och det finns så mycket bakom den

Vi ser så små ut, samtidigt som det inte är så länge sen, bara 2 år?

Änglar och isbjörnar

Hann med en sväng på stan idag och jag köpte ett par orange byxor, de var lite stora i midjan annars satt de bra så jag ska försöka klura ut hur jag ska kunna sy in dem på något sätt.
Förslag tack!

Träffade min fina vän vid busstationen och jag fick en liten födelsedagspresent. Hon är för underbar. Det var en superfin ängel! Jag samlar på änglar så jag var mer än lycklig!


Så fint inslaget att jag först inte ville förstöra det men sen blev jag för nyfiken!
Älskar den lilla söta isbjörnen jag fick som var dekoration på paketet!

 


Våren står utanför vår dörr

Ännu en måndag och jag sitter och har historialektion. Eller rättare sagt, jag har rast just nu mitt i min historialektion. Händer inte så mycket intressant idag, hur ser dagen ut för er? Jag har i alla fall tvingat på mig vårjackan och jag som alltid brukar frysa tycker det faktiskt funkar utomordentligt med vårjacka. Åh vad jag älskar att vi går mot sommaren och det är mycket ljusare ute. Tänk, knappt tre månader till STUDENTEN! Underbart.
Fina snödroppar som symbol på att våren är här

Sommar, ja tack

Sommar, sommar, sommar hade inte suttit fel. Massa sol, bad, glass och utekvällar. Man är brun och håret är solblekt. Jag vill ha sommar!
what I want for summer


Omotiverad var namnet

Otaggad, känner inte alls för att sätta mig och plugga matematik. Verkligen totalt opepp. Vill bara ligga här i min säng, i men egen fatasivärld och drömma mig bort. För min drömvärld är så mycket bättre.
Vad brukar ni göra för att återfå motivationen då den känns bortblåst, överkörd och totalt bemolerad?


Melodifestivals finalen

Fixa lite popcorn sen ska jag krypa ner i soffan och se finalen av Melodifestivalen, för det hör liksom till att se den. Jag hejar på Loreen såklart, samt dead by april. Vet inte om deras låtar är direkt slager men de är de absolut bästa!
Denna låt spelas om och om igen hemma hos mig!

Sex and the City, I love it

Umgåtts med min fina pojk idag, vi sov länge sen har vi tagit en promenad i det fina vårvädret. Trodde nästan han slagit i huvudet när han gick med på att gå en sväng. Mysigt var det i alla fall. Nu ska jag glo Sex and the City i väntan på att alvedonen ska börja verka, känner mig lite migränbenegen idag, det vill säga världen snurrar lite mer än vanligt idag.

Kärlek till dessa kvinnor och Sex and the City!

En enkel tulepan

Ska snart kolla på vem vet mest med babe. Dagen har än så länge varit toppen! Slänger in bilder på mina tulpaner som jag fick i dag. Så fina och tack för alla gratulationer.
Så vackra!

Gult är min absoluta favoritfärg!

Pippi-tröja

Slänger in lite bilder på min pippi-tröja innan jag och mamma beger oss till stan. Ska kolla på tyg till balklänningen innan jag ska ha min redovisning i skolan.
Här kommer Pippi Långstrump...
Så glad för min fina tröja!

Min födelsedag

Ja då var man ytterligare ett år äldre och närmare pension. Ska bli en lugn och skön födelsedag, ska till skolan sen ska jag va med min babe. Jag har fått fina presenter idag, tulpaner som jag älskar de bästa blommor som finns, en pippi-tröja, schampo och balsam, kläder, body butter osv.

Fick hjälp av Charlie att öppna paket

I gotta keep trying

Ska krypa ner i sängen och möta John Blund. Lite tråkigt att jag måste pallra mig till skolan i morgon, när det egentligen är en ledig dag för mig. Men det är inte mycket att göra åt saken. Tur att jag inte börjar förrens vid 12. Godnatt och sov gott!
I can almost see it, the dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying "You'll never reach it"

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

Olivia Palermo, so beautiful!

Olivia Palermo, hur underbart vacker är inte den människan? Älskar hennes enkla, klassiska och genomtänkta stil! Hur kan man inte göra tummen upp?

Jag har varit på gymmet i eftermiddag, gick super bra och var mycket roligt. I kväll blir det att lägga i mellan tårtan (fyller år i morgon hihi) samt baka cookies med choklad. Blir nog lite plugg ikväll annars ska jag försöka softa.

Min modeikon och inspiratör!

2012 03 07

Plugg, plugg och lite mer plugg. Kemiprov i morgon, inte så roligt men tydligen nödvändigt tycker min lärare. Så jag ska plugga lite till, packa lite kläder till gymmet i morgon och annat smått och gott innan jag beger mig till babe. Så ha en fin kväll alla!
Summer 2012


Modeinspiration

Var ifrån hämtar ni modeinspiration? Visserligen blir man bombaderad 24/7 av media om hur man ska se ut, vilka produkter man ska ha, senaste modet och så vidare. Tycker ni att det räcker, eller bryr ni er inte om er omgivning utan kör på helt på egen känsla? Jag älskar att bli inspirerad av mode, när jag själv valt det. Det vill säga, självmant köpt en modetidning, gått in på någons modeblogg och så vidare. Det är det bästa och då är jag verkligen motaglig för den.

Jag samlar nog inspiration ifrån alla olika ställen. Nätet till stor del, människor på stan, egen känsla och vad som hänger i skyltfönstren. Jag tycker det är mycket roligare att se på mode än att bära mode. Knasigt? Lite kanske. Men jag orkar inte alltid fixa till mig, vara trendig och så vidare. Jag vill vara bekväm och när jag klär "upp mig" det vill säga försöker vara värsta nytänkande och ha på mig mode så känner jag mig bara fett dum och löjlig. As fint på andra, men konstigt på mig?

Min favorit hemsida för inspiration för alla smaker är LOOKBOOK.nu

Ett mms som gjorde min dag

Dagen har varit lite upp och ner. Blev lite galen på min lärare med sådant hör till, så jag har varit lite butter i eftermiddag. Men sen när man sitter på bussen så piper mobilen till och man har fått ett mms. Min fina vän hade skickat en bild på mig ifrån 6:an. Ni vet sådant där porträttfoto, när de väl kom så bytte man med alla i klassen typ. Men i alla fall, då hade han hittat det fotot på mig, ofta han hade kvar det liksom! Jag såg så galet muppig ut och helst skulle man bara vilja glömma det fotot, vilket jag gjort men blev påmind. Det mms:et gjorde verkligen min dag! Shit vad jag skrattade för mig själv när jag suttit där butter och stirrat ut genom bussfönstret och så får man detta. Vänner är underbara!

Alla har vi varit små någon gång...

Jag ska ingå äktenskap

Idag har jag ansökt om hindersprövning och efternamnsbyte hos skatteverket för jag och min blivande fru ska gifta oss. Ja i alla fall på låtsas inom rättskunskapen så ska vi gifta oss, skaffa barn och skilja oss. Ganska roligt och något som är bra att ha koll på, vad de finns för lagar och vad de säger. Mycket roligare än att bara sitta och slå upp saker i lagboken.

Bild lånad av google


I'm not colorful today

Väntar på att mamma ska sluta jobba så vi kan göra våfflor och sen krypa ner i soffan och se på Så ska det låta. Håller tummarna för att det är bra artister med ikväll. Bjuder på ett icke färggrannt kollage. De behövs ibland för jag känner mig inte färgglad idag.
Black and white


I'll be ok, just not to day

Sista dagen på lovet känns aldrig bra. Eller vad tycker ni? Jag har gjort lite läxor och ska bege mig ut i vårvädret med ny musik på mobilen innan jag deppar ihop. Hörs senare.


Känslan just precis nu

 


The Lincoln Lawyer

Känner att mitt bloggande ligger på topp nu, eller inte. Kom nyss hem, vädret är strålande och jag har parkerat mig i sängen med choklad, coca cola och ska se på The Lincoln Lawyer. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Funderar på att fixa mina jeans, ska göra de mer slitna. Men vi får se!
Den verkar bra i alla fall!


Hej där matvrak

Asså jag vet inte vad det är med mig? Jag äter seriöst familjen ur huset! Mamma gnällde på att jag jag bara äter och äter den här veckan. Mest sötsaker men även allt annat. Måste druckit 1,5 liter juice bara idag. Hallå tjockis-vecka på högnivå? Det är inte normalt, jag vill bara äta, hur mycket som helst, och jag äter. Soft.


Man kan aldrig få för mycket fika!

Sött ska sött ha2012 03 01

Känner mig inte på världens bästa humör, vill helst dra täcket över huvudet och stanna där en livstid eller två. Jag bjuder på ett litet kollage för att muntra upp stämningen här inne.
Spring 2012