Uppdatering av Studentmottagning

♦ Absolut en av de bästa dagarna på länge! Tack så jättemycket för alla som kom och firade oss, samt ett stort tack till min och Rebeccas familj som ställt upp och fixat massor för vår mottagning. Först så blev det fördrink med mingel och motagande av alla människor. Sedan var det buffé med potatissallad, melon, annanas, kött, quorn med mera. Därefter öppnade vi presenter, vi hade varsit litet presentbord, mitt var grönt och Rebeccas rosa. Sen så blev det fika med tårta, kakor och kaffe och efter det så blev det godis och chips. Och sen mellan allt detta försökte jag ta lite bilder, vara social och andas. 

Känner mig jättenöjd och super glad. Är ordentligt trött så nu sitter jag här med ansiktsmask, myskläder och ska snart krypa ner och somna till ett avsnitt One Tree Hill. Ska bara borsta tänderna och tvätta bort ansiktsmasken.

Fördrinkar/bål


Lite ifrån buffén samt min skylt och lite av mina presenter fick två halsband, två armband, presentkort, skålar, godis/sockerskål, bidrag till att köpa en ny dator, fotoalbum, ljuslyktor med mera!

Min fina kusin, jag och syster


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback