Batman - The Dark Knight Rises

♦ Är ett sjukt litet barn och är hemma ifrån jobbet idag också, suger! Men jag mår i alla fall bättre än i går och förrgår. Vad har hänt sen jag bloggade sist då? Ja, jag har varit och kollat Batman på bio, den var riktigt bra och jag hade en mycket trevlig kväll. Nu ska jag städa och fixa lite, ikväll ska jag kanske träffa Angelica en stund, hon flyttar ju snart! Buhu, kommer sakna henne som fan. Sen måste jag boka biljetter till Othello. Lite att göra med andra ord. 
 

Det var synd att Tom Hardy hade en jävla mask framför ansiktet med tanke på hur snygg han är, en liten parantes sådär... 

Vara spontan

♦ Fick ett spontan ryck igår kväll. Det var löningsdag samt att efter arbetsdagen väntade två dagars ledighet, så Oliver och Tove på jobbet taggade till som tusan för de skulle gå ut vilket smittade av sig på mig så vid 20.00 när jag jobbat klart ringde jag till Michaela och vi bestämmer oss för utgång. Så det var bara åka hem, duscha, slänga ner lite kläder i en väska och göra sig lite fin och in till stan igen. Vi hängde med några av hennes killpolare och vi hade as roligt. Träffade mycket härligt folk och kvällen var grymt bra. Vid fem i morse tassade vi in genom dörren hemmas hos Michaela var av vi möts av hennes mamma "God morgon flickor!" så sjukt kul. Idag har jag och mami varit på stranden ett par timmar, riktigt skönt!
 

Bild för någon vecka sen, Michaela jag och Johanna
 

Bloggandet legat på is

♦ Bloggandet går upp och ner, för tillfället är det väldigt mycket ner. Har inte orkat blogga, då jag inte har haft något att säga, ingen inspiration samtidigt som jag jobbar och då hinner man inte riktigt med. Idag är det löningsdag vilket alltid är trevligt! Jag jobbar bara 6 timmar i dag sen är det ledighet i två dagar som ligger framrför mig. Skönt. Tänkte bjuda på lite vill-ha-saker. Kanske borde ge mig ut på shoppingrunda? Lite tråkigt att bo här på Gotland då man är grymt begränsad, samtidigt som jag inte riktigt är ett jättefan av internetshopping...
 
 
Vill-ha-saker

Vill-ha-saker by sweetgirlish featuring tortoise sunglasses


Svensk sommar

Varit med föräldrarna på stranden även sommargrannarna var med. Bjöds dock inte på mycket sol nej. Satt inlindad i en handduk och åt muffins. Whaaat's up med svensk sommar liksom? När kommer värmen? Sitter nu här med min onePiece och ska glo One Tree Hill samt läsa i min bok sen.
 
Ligger här, rullar runt och bara känner mig soooft

Sometimes it hurts instead

 Idag ska jag in till Skafferiet och jobba igen. Skönt att kunna håll mig sysselsatt så jag slipper tänka på allt. Ensamhet, tystnad och tid är mina värsta fiender. Samtidigt som jag inte orkar göra något. Bra kombination, skulle inte tro det va? Ska försöka se till så att jag får träffa Frida i morgon och hitta på något, saknar henne.
 
Sometimes it lasts in love
How much pain can a heart take before it's destroyed?
 

2012 07 14

Finner inga ord, jag är helt tom.
 
This was the most beautiful story I ever seen
It had everything, it had it all
I loved every second of it, even if the end was ugly

Gutekällaren med Maskinen

Hade verkligen så sjukt roligt igårkväll på krogen. Förfestade och gjorde mig i ordning tillsammans med Johanna, Michaela och Emil. Sen skulle vi möta upp lite folk innan vi drog till Gute för att se Maskinen. Mycket folk, mycket musik och mycket roligt. Måste göras om snarast! I morse vaknade jag och Johanna upp ensamma hemma hos Michaela då hon dragit och jobbat, duktig flicka. Vi satt och pratade om kvällen, framtiden, resor med mera. Mys!
 

Bild lånad av stureplan.se
Fotograf: Jesper Loquist

Karamell

Totalt utmattad är jag ikväll. Varit en massa jobb de senaste dagarna, vilket är super roligt men det tar på krafterna. I morgon jobbar jag sen är jag ledig två dagar vilket ska inledas med en rejäl partykväll med mina fina flickor! Ska bli fett roligt och jag längtar som as. Bjuder på ett kollage kvällen till ända.
 
 
Karamell
Sommartider

Ska ut och sätta mig i solen en halvtimma innan jag drar till jobbet. Känner att jag verkligen kommer bli grymt brun i sommar, NOT! Alltid fint väder när jag jobbar och fult när jag är ledig. Men men inte mycket att göra åt. Hoppas alla får en fin dag med massa sol, bad och trevligheter.
 
Sommaren är härlig om man bara låter sig njuta av den
 

Fuldag

Idag är det en sådan där jävla fuldag. Ni vet när man känner sig allmänt ful och misslyckad, inget är bra med en själv. Tycker liksom synd om all runt omkring mig som måste se på mig, hade inte varit mer än rätt att jag fick betala skadestånd till dem på grund av min fulhet... Någon som också brukar ha dessa dagar? När jag har det i alla fall och helst vill dra en sopsäck över huvudet så brukar jag alltid börja städa, organisera saker och ting, sen ta en lång varm dusch, fixa naglarna göra allt som går för att försöka ändra mitt hjärnspöke ifrån "ful" till "okej". Sen på med massa bra musik dansa lite och avsluta med ett avsnitt med ens favoritserie. Det höjer mitt humör.
 
Mitt humör är helt okej just nu, lyssnat på massa musik så är sjukt taggad för att festa
Helt sjukt hut fort ens humör kan gå från dåligt till bra?
 

Godis i godisskål

♦ Vad tar man sig till när sötuget tar tag i en med en sådan kraft att man inte kan på något sätt hålla emot? Det enda man kan göra är att snällt buga sig för det. Därför panikringer man sin syster och tvingar henne att köpa med sig godis då hon åker ifrån jobbet. Tack snälla syster.
 
Godis i min fina godisskål som jag fick i studentpresent
Mummmmms va gott ^^

Hemmaspa

♦ Jobbat flera dagar nu så det är därför bloggen blivit lidande, sorry för det. Ska verkligen bättra mig. Det är i alla fall super roligt på jobbet även om man är riktigt trött när man kommer hem, men det ska ju kännas att man jobbat. Är i alla falla ledig nu två dagar så jag passade på att ha ett eget litet hemma spa ikväll med ansiktsmaks och lyx. Får se vad min ledighet bjuder på, hoppas på massor av sol.
 
Bilden är lånad av google haha älskar verkligen min källhänvisning...!