Make Up Store

♦ Tänkte öppna upp en del av min sminkväska idag. I den finner man allt möjligt men jag tänkte konsentrera mig på de grundläggande produkterna som kommer ifrån Make Up Store. Deras produkter är så galet bra och prisvärda. Visst man kan tycka att det är dyrt men en flaska foundation räcker ett halvår liksom och då blir det inte så dyrt (självklart varierar det med tanke på hur mkt du tar och hur ofta). Produkterna är inte djurtestade vilket jag förespråkar. Samt att det känns bättre att ha kloka produkter i ansikten med tanke på att jag använder det varje dag i stort sett, så i långa loppet tjänar man på att använda bra saker än något billigt ifrån Ö&B som innehåller Gud vet vad! Även Ö&B är säkert bra på sitt sätt.
 
Något jag inte skulle kunna klara mig utan är deras concealer, easy cover red. Den täcker allt som behövs täckas, ett tips till er med problemhy. För alla som specifikt vill bli av med mörka ringar under ögonen, kör på concealer, easy cover blue, själv så tycker jag red täcker dock under ögonen precis lika bra. Puder så kör jag för tillfället på IsaDora då jag inte hade möjlighet att köpa ifrån Make Up Stor när jag var i behov, det pudret är också grymt bra!
 
Vilka märken på smink brukar ni köpa?
 
Make Up Store är mitt aboluta favoritmärke gällande sminkprodukter
 
 
Så galet bra produkter! Prisvärt och icke djurtestat. Min favorit är deras concealer, easy cover red. Täcker allt och räcker en evighet!
 
 
 

Trackback