Hästprat

♦ Varit en bra dag idag, började med en ridtur i morse. Först var hon inte riktigt sammarbetsvillig men efter en stund gav hon med sig och hon gick jättefint! Så galet snygg häst hon är den där Timber Mc Cilla. Mina ridvantar är dock helt sönderslitna men har inte orkat pallra mig till Dharve, ska nog ta och gjöra det i morgon eller på fredag. Beroende på vad jag hinner i morgon. Ska i alla fall ut och smörja tvåa ponnysadlar som ligger uppe på vinden, hade tänkt sälja dem. Bättre det än att de blir förstörda. Mycket hästprat blev det ikväll, kanske inte så kul att läsa men roligt att skriva och prata om.
 
Litet kollage på min syster och Cilla för något år sedan, upptäckt att jag knappt har några bilder på Cilla och mig, får ta och fotografer lite snart med andra ord!
 
 
Bra butik med stort utbud med tanke på dess storlek. Kunde dock ha varit betydligt större då behovet finns och det blir lite trångt! Duktig och trevlig personal.
 
 
 

Kommentarer
Michaela säger:

Tack så mycket Viggin! :D Matte Mattias tog den en sommarkväll i somras och Johanna har fixat i ordningen det här på bloggen! Nöjd tjej här! :D <3

2012-08-30 | 16:45:04
Bloggadress: http://stuxgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback