Bilder från Stockholm del 1

Haft en jättebra helg! VI kidnappade Johanna och hon blev riktigt överraskade, vi kom inspringande på morgonen svartklädda och med pistoler riktade mot henne. Sen åkte vi till Stockholm för att vara där hela helgen. Bodde på jättefint hotell, var på Vasamuséet, Gröna Lund på lördagen. Sen avslutades det med ett glas i baren för de andra tre medan jag tog ett varmt skönt bad innan jag kröp ner i sängen. 

I går så åt vi en lång frukost, Johanna och Alexandra gick ner klockan 8 och började med cirka 7 koppar kaffe i väntan på mig och Michaela. Sen satt vi alla där till klockan 11. Resten av dagen spenderade vi åt att springa runt på stan, handla lite sen så gick vi till Scala för att få lite balklännings inspiration! Så mycket som har hänt både bra och dåliga saker men jag vet själv att man aldrig orka läsa texten så jag delar med mig av bilder i stället. Dessa är endast tagana med mobilen så de andra kommer senare idag.

Utanför Grönan

Åkte en massa karuseller, efter vi åkt Fritt Fall så skrek jag av lycka och sprang och ställde mig i kön igen och när vi väl sitter högst där uppe för andra gånger säger Alexandra "Jag tycker egentligen inte om den här..." Jag och Johanna bara: "Va? Varför sa du inte det lite tidigare liksom?" Haha jaa hon är lite rolig hon den där Alexandra!

Sen åt vi alla sockervadd, mums!


Vårt hotellrum efter vi stökat till det ordentligt, stackars städerskorna


Lite bilder sådär, kommer mer senare idag/ ikväll


TACK ALLA FÖR EN AWESOME HELG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback