Babe 18 år!

Trött är namnet! Jobbat min första dag det här sommarlovet, gick riktigt bra var dock inte så mycket folk. Idag så fyller babe år så hans pappa ringde och undrade om jag ville följa med och fira honom. Lite kul att se hans reaktion när jag stapplar in där också. Så jag ringde till mamma så fick syster komma med lite kläder till mig så jag skulle slippa åka i arbetskläder, inte så kul liksom... För hans pappa skulle hämta mig dirket etfer jag slutat.

Babe blev överraskad och glad så det kändes as bra! Vi åt pizza, har gjort det 3 gånger på 10 dagar kanske? Dags med Pizzaförbud kanske. Haha men så galet gott var det i alla fall. Sen spelade vi kubb, hur kul som helst även om jag suger. Jag stod 20 centimeter ifrån en och skulle kasta ner den och MISSAR! Hur lyckas man? Sen blev det grädde och jordgubbar i alla fall. En superbra fredagskväll. Ska nu hoppa i duschen sen bara sova för jag är så trött just nu.


Se hur mycket jag skrev ikväll! Så mycket som jag skrivit i detta inlägg skriver jag nog inte ens sammanlagt på en hel vecka här i bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback