Dan före dopparedan

Tänk vad tiden springer iväg? Redan julafton i morgon! Hoppas det kommer lite snö tills dess, för det vore underbart. Längtar efter att få gå upp i morgon och gå ut till stallet, sen äta frukos, göra sig i ordning, öppna några julklappar och sedan till kyrkan. Där efter så blir det iväg till farmor och farfar för julbord Hem se Kalle Anka, öppna julklappar, gröt och mys med familjen. Ungefär så lär min dag se ut i morgon om allt går som planerat. Hur ska ni kära läsare fira?

En sak jag önskat mig är ett kamerastativ till min gamla Sony kamera. Skulle vilja köpa en systemkamera men det får bli när man inte är en fattig student längre. Så jag hoppas att jag får ett kamerastativ om inte annat ett litet bidrag till ett. Vad står på er önskelista förutom fred på jorden, en trevlig jul och kärlek och glädje till alla människor?

Kommentarer
Louise säger:

Sv: Både rött och manikyr är fint till julafton. Men jag har en extremt torr hud och den blir skorpig och frasig på vinter runt mina konogar om jag inte smörjer in dom med handkräm. Och då passar det inte alls bra med röda naglar det gör det bara värre för mig. Haha så jag kör på fransk manikyr! :-D Men såg på din header att du har röda naglar där, skit fint! Kör på det, du passar i röda! :-D

2011-12-23 | 13:11:58
Bloggadress: http://loowloow.blogg.se/
Elin säger:

sv: jaa visst är det !

haha jodu det tycker jag vi kan göra !!

hämtar rep om så behövs ;)

2011-12-23 | 13:51:54
Bloggadress: http://classybiatch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback