Allt är som bortblåst

Vart fan har all min entusiasm försvunnit? Början på terminen så brukar man vara lite taggad för att plugga och så. Visserligen avtar det ganska så snabbt, men entusiasmen har funnits där. Men så är det inte i år. Jag vill inte, jag vill inte och jag vill inte det är vad jag hör skrikandes i mitt huvud. Jag vill inte sitta i en skolbänk, lära mig saker, ha prov. Den minsta lilla gnuttan av glöd har försvunnit. Jag fösöker komma på något att motivera mig själv med. Att jag behöver dessa kurser, att det är intressant, kul att lära sig saker, se det som en utmaning och tävla med sig själv om hur högt jag kan nå. Nej allt är bara bullshit. Jag vill verkligen inte, kan inte finna de saker jag brinner för intressanta. Vad har gått snett?
Vart har alla mina drömmar, ambitioner och entusiasm försvunnit?


Kommentarer
Tilde säger:

Hur tråkigt saker och ting känns, hur jobbigt det än är.. så tickar klockan alltid framåt, mot studenten! Varje minut är ett steg närmare. Du fixar det gumman!

2011-08-31 | 10:15:13
Bloggadress: http://fredstam.blogg.se/
ladymuffin säger:

känner detsamma..... :(

2011-08-31 | 14:17:59
Bloggadress: http://ladymuffin.blogg.se/
Dalila säger:

Alla har vi nog kännt så vid en tidpunkt eller annan. Tänk på att du formar ditt framtida JAG här och nu, hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år? Vill du tänka tillbaka om 15 år och ångra att du inte försökt och gett järnet. Människan är kunskap och det är du, så sug in allt. Se inte skolan som skola utan som ett jobb om du inte sköter o siktar högt lär du faktiskt få sparken:P. Så bit ihop och se till att få ditt jobb gjort!

Fin blogg by the way

2011-12-11 | 11:44:04
Bloggadress: http://www.superpilates.se/pilatesbootcamp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback