Gotlands Tidningar

Inget bloggande igår, jag hann inte och det känns skönt att inte ha bloggen som ett måste. Just nu är jag lite små irriterad, jag, Johanna och Alexandra är med i lokaltidningen i intervju angående vårt tal på invigningen av Polhem350. Under intervjuen i tisdags så kändes det ganska bra, vi hade sagt att det viktigaste var inte att prinsessan Victoria och Daniel var där, självklart var det kul men roligast var att vi lyckades inspirera så många av de 250 lyssnarna på Visby Strand. Sen pratade vi om uppdraget att hålla ett tal om teknik och framtiden, bara man tror på sig själv och har någon som tror på en så kan man lyckas! Vare sig man kommer från en rik eller fattig familj, vilket Christopher Polhem är ett bra bevis på att man kan ta sig fram även om man har oddsen emot sig.

Det var det vi ville få fram samt inspirera andra att välja teknik. Ja hur mycket av de fick tidningen med? INGET typ. Det enda de babblade på om var prinsessan och Daniel och att vi tyckte det var en stor ära att få hålla tal för dem. Ja det var en stor ära, men de var inte de viktigaste. Hela grejen var en ära, att få representera en liten del av de unga inom teknik. Sen så hade de bytt efternamn på Alexandra, man bara hallå? Lyssnade ni ens på vad vi sa och vad vi pointerade? Nej verkade inte som det...Johanna till vänster, Alexandra mitten och Jag längst till höger

Tidningar, diss typ?

Kommentarer
johanna säger:

WORD på det!

Fattar inte varför man istället inte bara citerade oss mer, än att hitta på eget? Och att vi inte babblade om Christopher Polhem, det förstod ingen? ÖHHHHHHH.Ha nu en bra dag finis! :)

Puss

2011-04-30 | 12:37:18
Bloggadress: http://johannautterberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback