Eye of the tiger

Man kan nog inte bli latare än mig, jag sitter och bloggar från min bärbara bara för att jag inte orkar koppla in min stationära. På min stationära har jag alla bilder, hade tänkt att lägga ut några men som sagt jag är för lat för att koppla in de (tar typ 2 minuter + att dra sladd runt hela rummet från min ena skärm, sammanlagt cirka 5 minuter) så idag blir det inga fotobilder. Buhu!

I morgon ska vi ha idrott på Form & Fitness, springa till piercing studion (hoppas att hon inte ännu är ledig), hem och galoppa med liten Cilla sedan plugga! Jag känner mig positiv just nu och ser framemot morgondagen. Länge sedan jag kände mig så här. Jag njuter av varje sekund av min positivitet för jag vet att den försvinner om ett ögonblick.


Låten som peppar mig genom dagarna för tillfället

Kommentarer
Alexandra - Uppsalas största blogg säger:Hej :) Har varit dålig på att kolla in bloglovin på senaste tiden men nu är jag tillbaka :D Hoppas att allt är bra med dig och att du sover gott ;)Sen är det så att jag är med i en tävling och skulle behöva din hjälp. Det tar bara en sekund.. Skulle du kunna rösta på min outfit här? klicka på länken och sen på rösta. Det skulle vara guld värt.

http://www.ellos.se/?startpage=3976&action=detail&id=403&extcmp=SE_FBSHARE_AW10KLING&lang=SEha det bäst kram

2010-10-13 | 02:23:12
Bloggadress: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback