Förlovat mig

Har sjukt ont i foten, typ sträckt hälsenan så jag hoppar fram här hemma som en en-fotad-kanin. Ingen vacker syn kan jag meddela. Så Virginia är på uselt humör för smärtan känns outhärdlig (liiite överdrivet kanske man vad gör man inte för att få lite sympati?) Det är mycket saker som har hänt den senaste tiden men det finns en speciell sak att uppmärksamma.

Jag har förlovat mig. Jao du, tro det eller ej. Jag har förlovat mig med min katt Lasse, den enda killen som jag kommer älska obeskrivligt mycket tills han eller jag dör och som jag kan ha överseende för alla hans brister. Vi förlovade oss på min 17 årsdag dvs 9/30 2010. Kände att det kan vara dags att ta tag i livet och styra upp det. Våga binda mig, kan inte ränna ute och ragga killar hela nätterna, det verkar ju oanständigt nu är man är trots allt 17...!
Ringen


När jag "friar eller vad man nu kan kalla det" (fria är väl mer till gifte mål eller?)


Yo té quiero

Kommentarer
LINDEROTH säger:

Vissst :) så söt.

2010-03-13 | 20:08:52
Bloggadress: http://dlinderoth.blogg.se/
jasmingz.blogg.sejasmingz.blogg.se säger:

Grattis!! :) när blir bröllopet?

2010-03-13 | 20:15:27
Bloggadress: http://jasmingz.blogg.se/
sandra säger:

höähöhö )

2010-03-13 | 21:02:03
Bloggadress: http://sazzyys.blogg.se/
andrea säger:

hoho, egentligen är det ju så att man friar till någon, och så får denne en förlovningsring som då visar att man ska gifta sig, och sen är det meningen att man ska gifta sig ett år efter förlovningen, så du får skynda att leta reda på någon läcker kattsmoking! :>

2010-03-20 | 18:36:28
Bloggadress: http://lowhighlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback