Jag kan få dig att må bra, Åh Camilla! ;)

Nu ska jag bege mig ut till Camilla på landet och vara barnvakt! Ska bli superduper kul. Laddat upp med Cola och Chips
Ha en trevlig kväll folket

Engelska projekt

Har varit en superbra dag! Gjorde engelska projektet, att spela in en 10 min lång film. I vår film så gör vi två desserter mm. Hade super trevligt så tack Johanna, Daniel och Alexandra för en fin fredag. Nu ska jag ner och tjocka i mig tacos! Det är mumma

To be, or not to be

Saknaden är just nu stor

Vad vill jag? Vad vill du?
Om man ändå kunde vrida tillbaka klockan
Till då tiden var underbar
Nu räcker orden inte ens till för att kunna uttrycka sig rätt
Varför ska jag ha så svårt för att fokusera
Om jag bara fäster blicken så finns allt där runtomkring mig
Bara att jag inte lärt mig att se

För dig, För mig


Bang bang, ja vad då?

Det var super skönt att sola förut idag, verkligen en bra start på dagen. I morgon är det en riktig slappar dag, vi ska se film hela långa dagen. Håller tummarna för att de är några bra filmer.
Ikväll så står stallet närmast på schemat sedan Andra Avenyn ikväll annars händer inte så mycket. Några förslag?
Någon som sett filmen Bang bang you´re dead? Kom bara att tänka på den, det är ett filmnamn som satt sig fast på hjärnan men en film som jag aldrig sett. Ganska konstigt eller hur? Ta bilden med en nypa salt, jag hade bara tråkigt.

SoooolaLife isn´t always fabulous

Pratade just med för alltid finaste Frida i telefon. Jag saknar den lilla muppen så mycket!

Nu ska jag nog ta och gå ut och gå en sväng för jag orkar verkligen inte se ett endaste Sex and the City avsnitt till ikväll! Har nog sett 5-7 stycken idag/kväll. Men orken har någon blåst ur mig så nu flyger den runt där ute som en vind så jag måste bege mig ut och fånga den rackarn. Vill inte vara utan orken, den kan vara bra att ha.
Hittade två bilder från 7:an på oss! Haha så gulligt^^

Fotografering 2010 03 23

Jag är uttråkad, orkar inte plugga eller bege mig ut och springa i regnet eller något sådant nyttigt. Ja såna här dagar det är då Virginia går lös med kameran på allt! Allt som är värt att fotas och sådant som inte är värt att fotas. But whatever!
Light a candle of hope
But I´m burnin
Cause you set my soul on fire

Ledig så här på en tisdag

Idag är jag ledig från skolan men dock inte ledig från pluggande. Sitter här och dricker smoothie till frukost sedan ska jag väl plocka undan på mitt rum sedan sticka huvudet i någon bok. Vad händer hos er idag då kära läsare?

Slänger in två bilder som jag tog i söndags, bara för att dryga ut inlägget lite, inte så roligt med bara en massa text.

COCA COLA ;)

Igår så skrev jag den 1000 kommentaren på en bild på Facebook som vi i min klass + ett drös till har hållit på att kommentera. Och den som just skrev den 1000 blev utlovad en Coca cola. Så idag fick jag två stycken, så tack Jonne och Danne!
Ett riktigt Geek, så här såg det ut på programmeringen idag, efter en cola blev jag mer än flummig och skämde ut mig totalt. Tror ni mig inte så fråga Johanna haha!

Vårtecken 2010


Tillräckligt varmt ute så man kan rida i ridbyxor och slipper termobyxor!

Snön har smält

Vintergäck

Från Nelly.se


Daimtårta

Nu ska jag provsmaka denna kalori-bomb, ser drömmande god ut!
Och så på med lite blåbär, Prima jo!
Ha en trevlig fredagskväll, nu ska jag se Mamma mia på högsta volym

.

Allt snurrar som en karusell, känner mig illamående. Vill falla ner på marken och vara där för alltid, eller för ett kort ögonblick i alla fall. Jag tänker på mina vänner, de jag saknar, det jag har. Jag skäms för att bara drömma om det jag inte har vid min sida just nu istället för att ta vara på det som finns runt mig i detta ögonblick. Det finns människor som snart aldrig mer kommer känna solsken i deras ansikte, höra fåglar kvittra känna sig levande. Och här sitter jag med livet framför mina fötter och vill inte ta emot det. Egoistiskt och otacksam.


Nog om detta. Idag har jag och syster bakat daimkaka/tårta ska bli roligt att provsmaken den senare ikväll. Tror jag ska bänka mig i sängen och se Mamma mia, har gått runt flera dagar och bara sjungit låtar därifrån. Hade varit trevligt, någon som vill joina mig ikväll? Lägger ut bild senare ikväll på den. Nu mera plugg sedan någon ny form av tacos ska lagas. Victoria hade ätit det hos en polare, ska bli spännande. Sedan kommer päronen hem ikväll.


Nu laga mat och plugga programmering

Action

TRÅK TRÅK TRÅK! It´s tha fucking truth!
Ikväll så struntar jag i hur trött jag är för jag ska fortsätta och se Die hard 2! Har sett den förut tror jag men ser den igen, ska ta mig igenom alla 4. Action är grymt bra om det är verklighetstroget vill säga. Här kommer lite tips på bra Action.

.

Sitter och har bild borta på Säve. Vi har blandat färg och haft rast än så länge. Riktigt slappt och skönt. Dock så ska jag promenera hela vägen bort till norr sen och jag har ännu ont i foten, stackars mig! Synd att man inte har körkort och kunde köra men det är bara att gilla läget. Fick reda på att jag inte kommer ha bild på en månad pga vi är lediga med mera! Uppdaterar senare.

.Partyställe: Michaelas bil, 140km/h med dunkande musik
Låt: That's the way that my heart goes - Marie Serneholt
Prov: Programmering A (omprov, mitt första omprov någonsin!)
Person-Johanna Utterberg
Plugg: Matte B
Tv: Saltön

I am burnin, I am burnin

The best song for the moment

Förlovat mig

Har sjukt ont i foten, typ sträckt hälsenan så jag hoppar fram här hemma som en en-fotad-kanin. Ingen vacker syn kan jag meddela. Så Virginia är på uselt humör för smärtan känns outhärdlig (liiite överdrivet kanske man vad gör man inte för att få lite sympati?) Det är mycket saker som har hänt den senaste tiden men det finns en speciell sak att uppmärksamma.

Jag har förlovat mig. Jao du, tro det eller ej. Jag har förlovat mig med min katt Lasse, den enda killen som jag kommer älska obeskrivligt mycket tills han eller jag dör och som jag kan ha överseende för alla hans brister. Vi förlovade oss på min 17 årsdag dvs 9/30 2010. Kände att det kan vara dags att ta tag i livet och styra upp det. Våga binda mig, kan inte ränna ute och ragga killar hela nätterna, det verkar ju oanständigt nu är man är trots allt 17...!
Ringen


När jag "friar eller vad man nu kan kalla det" (fria är väl mer till gifte mål eller?)


Yo té quiero