Spegel, spegel på väggen där, säg mig hur själen är?

Man brukar säga att ögonen speglar själen. Det kanske är sant? Men de människor/ djur som inte har ögon, har de då ingen spegel till sin själ? Eller de kanske inte behöver det för deras själ är så stark och utstrålar sådan kraft att så fort du ser dem så ser du hela själen.

Vad är en själ egentligen? Var sitter den? I hjärtat, eller hjärna? Jag tror inte den finns på någon speciellt ställe utan är i hela dig. Tex om själen satt i handen och någon hackade av dig den, hade du då blivit själsdöd? Nej inte riktigt va. Jag tror inte själen är kvar i kroppen efter du är död. Men vissa människor som fått olika sorters transplantationer säger att deras personlighet har ändrats efter operationen. Att de fått en bit av den förra "ägarens" själ/ personlighet i sig. Jag tror dem som säger så, men ändå tror jag inte att själen är kvar. Jag säger emot mig själv.

Jag vet att mina inlägg har börjat bli långa uppsatser med djupa tankar. Men jag måste få utlopp för mina funderingar ibland. För om jag bara stänger de inne vart ska de då ta vägen? Allt kan inte få plats inne i ens hjärna.


A girl in the mirror
An eye is the mirror of your soul


Kommentarer
moa säger:

tack!:)

2010-06-01 | 22:22:16
Bloggadress: http://moasss.blogg.se/
Claudia säger:

tack :Dallt bra?

2010-06-01 | 22:27:14
Bloggadress: http://claudiias.blogg.se/
MLI säger:

jorå det är bara fint med mig :) jag har på mig det som är på bilden ovan, någon transparent blus, en härlig trekantsbikini, en stor väska, gladiatorsandaler, raybans och en liten hatt :) kram!

2010-06-02 | 07:48:23
Bloggadress: http://mligustavsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback