200 inlägg!

Detta kära vänner är det 200 inlägget jag gör! Inte illa nej med tanke på att jag har bloggat ganska mycket fram och tillbaka. Men värt att firas tycker jag! Jag ska fira med ett avsnitt sex and the city och mysa med min lilla prins eller man? Vi är ju som sagt förlovade.

Bakom dessa 200 inlägg har det funnits mycket glädje, sorg och bitterhet bakom. Hela min vardag och liv har speglat dessa och det har varit skönt att ibland bara få en stund och pyssla med något annat. Skriva lite och framför allt ha roligt! För det är kul att sitta och klippa och klistra bilder och skriva när väl fantasin sitter högst uppe på flagstångsknoppen. Annars när fantsin är längst ner i avloppsbrunnen så är det pisstråkigt.

 
Om du undrar varför jag är som jag är så är det för jag inte ser världen på samma sätt som dig
För mig så lutar världen lite snett, det är det som gör att jag ibland snubblar till och faller pladask ner som en pannkaka
Men då jag är kort så har jag närmre till marken än de flesta så jag slår mig inte så mycket och jag har härdats
Men håll mig ändå hårt, för många små blåmärken blir tillslut ett stort

Va fan pratar jag om blåmärken för? Kanske för att jag köpt ett nytt nagellack, suuuper blått är det! Bäst att du skriver upp det så du inte glömmer det. Men folk kanske kommer tro att jag fått blåmärken på naglarna istället för nagellack? Nu ska jag sluta yra. Bäst att sova nu. Syster ska ju ta studenten i morgon bäst att jag är lite utvilad då.

Natti natt!

Kommentarer
Owen säger:

Det är ju därför jag finns till så att vi kan stötta varandra så vi inte ramlar;D

2010-06-03 | 20:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback