♦ Starcraft ♦

Starcraft kan ju gå och dö.. Fast nää. Grafiken är så dålig att man vill gråta men det är roligt! Jag fattar inte hur jag kunde vara bra på det förut för sådär 7 år sen. Vi i klassen började prata om Starcraft för ett tag sen och då blev jag så sugen på att spela. Sagt och gjort.

Första spelomgången: Viggin trycker End Mission efter att datorn på första attacken dödat mig nästan totalt det vill säga 10 min.
Andra spelomgången: Viggin lyckas stå emot första attacken, jag = Happyface.
Viggin går till attack 2 gånger och det går riktigt bra. Det vill säga jag har övertaget som as. Sen trodde jag att jag hade klickat i så det var obegränsad tillgång till gas och mineraler. Men icke. Så jag har totalt slut på mineraler (efter andra attacken så har inga soldater kvar...) och alla mineraler som finns (jag kan få tag i utan att bli dödad) ligger på en jävla ö som mina gubbar inte kan ta sig till för de är sämst och inte fattar hur man simmar. Så Viggin för andra gången, End Mission.

Shit jag låter verkligen som ett Geek!

Kommentarer
LINA HAMMARSTRÖM säger:

Snälla gå in på länken ( http://edgeman.blogg.se/2010/december/rosta-pa-basta-bilden.html#comment ) och rösta på nr.10 (den hoppande hunden) så hjälper du mig att vinna ett vintertäcke till Jackson! Säg till när du har röstat i det här inlägget ( http://linahammarstrom.blogg.se/2010/december/hjalp-mig-att-vinna-du-far-en-lankning.html#comment ) så länkar jag dig på bloggen!Tack på förhand! :-D

( men ursäktar mig så hemskt mycket om du tog det som reklam ;-) )

2010-12-28 | 18:27:21
Bloggadress: http://linahammarstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback