Dubbelt så bra?

Har funderat på en sak, tänk om man hade en tvillingsyster (enäggstvilling)? Undrar hur det hade varit? Mina 2 äldre kusiner är tvillingar så jag har växt upp med att ett tvilling-par runt mig sedan har jag en del vänner som är tvillingar dock inte enäggstvillingar som mina kusiner är. Även om jag har inblick i det så vet jag ändå inte hur det känns. Tänk att ha en bästa vän som känner dig utan och innan och ni kan göra så gott som allt tillsamman. Eller är man bara som vanliga syskon fast att man är tvillingar?
I mitt huvud så tänker jag mig att om jag hade haft en tvillingsyster så skulle vi ha fungerat hur bra som helst tillsammans. Gå och festa ihop, dela mina hemligheter med, ja en livskamrat.
Det enda jag skulle fasa för är tävlandet i mellan. Många tävlar och vill vara bättre än den andra. Ja som sagt jag har en del funderingar runt just detta. Dock så kan jag säga att jag tror min familj är glad att jag inte har en tvilling, de tycker nog det räcker gott och väl med en Virginia...
Är du enäggstvilling?
Vill höra vad du har för tankar kring detta

Kommentarer
Ninni säger:

Ha en jättefin fredagkväll själv! :-) Jag har tvillingpojkar som är nio år gamla, fast de är totalt olika fast lika goa förstås!

2010-05-07 | 20:53:41
Bloggadress: http://colourbyninni.blogspot.com
frida säger:

jag e tvilling men vi är inte lika alls :Shon heter linnea http://tyyyphansson.blogg.se/

jag e 9 min äldre :)

2010-05-07 | 21:23:58
Bloggadress: http://absolutfridah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback